Go Back
+ servings

Kyllingefrikadeller i ovn

Antal 30 stk.

Ingredienser

  • 1000 g hakket kyllingekød
  • 1 rødløg
  • 2 store gulerødder
  • 0,5 squash
  • Salt og peber
  • 1 æg
  • 1 dl mælk
  • 3 spsk. hvedemel

Sådan gør du

  • Hak rødløget fint og bland det sammen med kødet i en skål. Skræl gulerødderne og riv både dem og squashen på et rivejern. Bland grøntsagerne i farsen og tilsæt salt, peber og ægget. Rør farsen godt sammen med en ske og hæld langsomt mælken i. Til sidst røres melet i og farsen sættes i køleskabet i 20-30 minutter.
    Kom bagepapir på en bageplade. Form 30 runde kyllingefrikadeller i hånden med en spiseske, som lægges på bagepladen.
    Bagetid: 35 minutter ved 200 grader varmluft. 
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk