Go Back
+ servings

Bountykugler

Antal 30 stk.

Ingredienser

  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 250 g kokosmel
  • 200 g mørk eller lys chokolade

Sådan gør du

  • Hæld den kondenseret mælk og kokosmel ned i en skål. Rør det godt sammen og form cirka 30 kugler. Stil dem på køl i et par timer eller i fryseren en times tid.
    Smelt halvdelen af chokoladen i et vandbad og hak resten ud i mindre stykker.
    Når chokoladen i vandbadet er helt smeltet, blandes den sammen med den hakkede chokolade i en skål, så det hele smelter sammen. Ved hjælp af en silikonepensel smøres chokoladen på Bountykuglerne.
    Vent med at stille dem på køl til chokoladen er helt tør, ellers kan der dannes kondensvand på chokoladen.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk

Noter

Kondenseret mælk kan købes i større supermarkeder og online som her