Go Back
+ servings

Pandebrød med kød og grøntsager

Antal 8 stk.

Ingredienser

  • 150 g mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. groft salt
  • 60-70 ml vand
  • 2 spsk. olivenolie

Til at stege i

  • 2-3 spsk. olie

Tilbehør

  • Kylling, oksekød i strimler eller pulled pork
  • Tomater
  • Salat
  • Gulerødder
  • Persille
  • Pesto eller dressing

Sådan gør du

  • Kom mel, bagepulver og salt ned i en skål. Tilsæt olien og lidt af vandet.
    Ælt dejen sammen imens mere vand tilsættes. Ælt dejen sammen til en kugle og stil den på køl i 20 minutter. 
    Form 8 runde kugler som laves til flade runde brød. Brug en kagerulle eller hænderne til at gøre dem flade. Jeg brugte hænderne. Dejen kan godt strækkes, hvis man er lidt forsigtig. 
    Brun brødene på begge sider på en pande med lidt olie.
    Anret brødene med kødet og grøntsagerne i små skåle.