Go Back
+ servings

Butterdejspakker med oksekød

Antal 12 stk.

Ingredienser

  • 800 g hakket oksekød
  • 2 løg
  • 250 g champignon
  • Salt og peber
  • 3 tsk. sød paprika
  • 12 plader butterdej (frost)
  • 3-4 spsk. olie

Sådan gør du

  • Skyl champignonerne grundigt og skær dem i små tern. Hak også løgene i små tern og bland løg og de hakkede champignon sammen med oksekødet. Rør farsen godt rundt og tilsæt krydderierne.
    Læg stykkerne af butterdej på to plader med bagepapir. Kom fars på halvdelen af hver butterdejsplade og luk dejen omkring farsen. Tryk kanterne med en gaffel – så flydet ikke falder ud. Butterdejspakkerne pensles med olie inden de bages i ovnen.
    Bagetid: 30-35 minutter ved 180 grader. 
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk