Go Back
+ servings

Hjemmelavede müslibarer

Antal 8 stk.

Ingredienser

  • 75 g mandler
  • 60 g saltede peanuts
  • 30 g Rice Krispies
  • 50 g havregryn
  • 25 g hørfrø
  • 0,5 tsk. groft salt
  • 25 g farin
  • 85 g honning

Topping:

  • 40 g mørk chokolade

Sådan gør du

  • Hak mandlerne og peanuts groft. Smelt farin og honning i en lille gryde ved svag varme. Tilsæt de hakkede nødder og de øvrige ingredienser. Bland det hele godt sammen i gryden imens der er tændt for varmen på komfuret. Efter et par minutter tages gryden af varmen og blandingen hældes ned i en silikoneform. 
    Tryk bladningen helt flad og glat med en paletkniv. 
  • Kom formen i en forvarmet ovn på 175° (varmluft) i 12-15 minutter. Kig til bladningen undervejs så den ikke bliver for mørk.
    Lad den afkøle i et par minutter og vend forsigtig formen ud på et skærebræt. Først når blandingen er helt kold, kan du med en skarp kniv skære 8 müslibarer ud.
    Smelt chokoladen og lav mønster med en teske på müslibarerne.
    Noter:
    Jeg har brugt en 24. cm silikoneform til opskriften. 
    Det er ikke nødvendigt at smøre en silikoneform med fedtstof. Indholdet kommer let ud af formen.