Go Back
+ servings

Hjemmelavede müslibarer

Antal 8 stk.

Ingredienser

  • 75 g mandler
  • 60 g saltede peanuts
  • 30 g Rice Krispies
  • 50 g havregryn
  • 25 g hørfrø
  • 0,5 tsk. groft salt
  • 25 g farin
  • 85 g honning

Topping:

  • 40 g mørk chokolade

Sådan gør du

  • Hak mandlerne og peanuts groft. Smelt farin og honning i en lille gryde ved svag varme. Tilsæt de hakkede nødder og de øvrige ingredienser. Bland det hele godt sammen i gryden imens der er tændt for varmen på komfuret. Efter et par minutter tages gryden af varmen og blandingen hældes ned i en silikoneform. 
    Tryk bladningen helt flad og glat med en paletkniv. 
  • Kom formen i en forvarmet ovn på 175° (varmluft) i 12-15 minutter. Kig til bladningen undervejs så den ikke bliver for mørk.
    Lad den afkøle i et par minutter og vend forsigtig formen ud på et skærebræt. Først når blandingen er helt kold, kan du med en skarp kniv skære 8 müslibarer ud.
    Smelt chokoladen og lav mønster med en teske på müslibarerne.
    Noter:
    Jeg har brugt en 24. cm silikoneform til opskriften. 
    Det er ikke nødvendigt at smøre en silikoneform med fedtstof. Indholdet kommer let ud af formen. 

Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk