Go Back
+ servings

Coleslaw med æble og mandler

Antal 8 personer

Ingredienser

  • 400 g snittet hvidkål
  • 5-6 gulerødder
  • 1 lille håndfuld tørrede tranebær
  • 1 lille håndfuld saltmandler
  • 2 røde æbler

Dressing

  • 25 g mayonnaise
  • 200 ml cremefraiche 18%
  • 1 tsk. honning
  • Salt og peber
  • 1 tsk. lagereddike
  • 0,5 tsk. Dijonsennep

Sådan gør du

  • Skyl og snit hvidkålen fint.
    Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern. Bland hvidkålen og gulerødderne sammen i en skål.
    Kom alle ingredienserne til dressingen ned i en skål og rør det godt sammen. Smag dressingen til og tilsæt eventuelt mere salt og peber.
    Hæld dressingen over salaten og vend det godt rundt.
    Tilsæt de tørrede tranebær og vend salaten rundt igen. Hak saltmandlerne ud i mindre stykker. Jeg har ikke hakket dem fint men blot i lidt mindre stykker. Bland dem i salaten.
    Skyl æblerne og skær dem ud i helt små tern som vendes rundt i salaten inden servering.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk