Go Back
+ servings

Kanelbrød

Antal 1 stk.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 100 g sukker
  • 1,5 tsk. bagepulver
  • 1 knivspids  groft salt
  • 1 dl mælk
  • 250 g hvedemel
  • 100 g smør
  • 4-5 tsk. kanel

Sådan gør du

  • Pisk æggene og sukkeret sammen med et piskeris. Tilsæt bagepulver, salt og mælk og rør det hele sammen. 
    Smelt smørret og hæld det ned i skålen sammen med melet og kanelen. Når dejen er rørt godt sammen hældes den i en bageform.
    Jeg har brugt en 24 cm. silikoneform uden smørelse. Hvis du bruger en almindelig form så husk at smøre den godt inden dejen hældes ned i formen.

    Bag kanelbrødet i en forvarmet ovn i midten af ovnen.
    Bagetid: 35-40 minutter ved 175 grader varmluft.
    Lad kanelbrødet køle af i 15-20 minutter inden det skæres i skiver. Spis det som det er eller med smør på.


Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk