Print opskrift

Bulgur-gryde

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • Smør til stegning
  • 1,5 dl bulgur
  • 3-4 dl vand
  • 8 kartofler
  • 1 stort rødløg
  • 4 gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 dl majs
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skræl og kog kartoflerne. 
    Brun kødet i en gryde med smør.

    Skær rødløg, gulerødder og peberfrugt ud i mindre stykker og kom det i gryden.
    Tilsæt bulgur og vand. Lad retten småkoge i 15-20 minutter til bulgurerne er møre.
    Tilsæt mere vand undervejs hvis du kan se, at der ikke er nok.
    Skær de kogte kartofler i mindre stykker og kom dem ned i retten sammen med majsene. Lad det simre i 10-15 minutter og smag til med salt og peber.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk