Print opskrift

Bagels med røræg, kalkunbacon og avocado

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 4 store bagels med fx. sesam, cheddar eller grove med korn
  • 2 pakker kalkunbacon
  • Smør til at stege i
  • Den bedste røræg (jeg brugte 6 æg)
  • 2 formodnet avocadoer

Sådan gør du

  • Kom bagepapir på en plade og læg de fire bagels på pladen, så de kan tø lidt op. Imens forvarmes ovnen.
    Steg kalkunbaconen på en stor pande i lidt smør. Læg dem på en tallerken med låg eller stanniol over.
    Lav røræggen klar og kom bollerne ind i ovnen imens. De skal have 5-6 minutter til de har fået lidt farve og er sprøde.
    Skær avocadoerne over på midten og tag stene ud. Skær avocadoerne ud i tynde skiver, så de også er klar.
    Skær de fire bagels over på midten og læg røræg på den nederste bolle. Derefter 3-4 skiver kalkunbacon og så avocado inden den øverste bolle lægges på.

Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk