Udskriv

Pastaret med kylling og timian

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 650 g kyllingeinderfilet
  • Smør til at stege i
  • 1 fed presset hvidløg
  • 300 g rå pasta fx. farfallle - sløjfer
  • 250 ml piskefløde
  • 1 tsk. pulver hønsebouillon
  • 1-1,5 tsk. timian
  • salt og peber

Pynt:

  • 150 g cherrytomater
  • Persille
  • Parmesanost

Fremgangsmåde

  • Skær kyllingen ud i mindre stykker og svits dem på en sauterpande i smør og presset hvidløg. 
    Kog pastaen efter anvisningen på posen og lad dem dryppe af i en sigte. Hæld pastaen over i gryden igen og kom låg på, så den ikke bliver kold. 
    Tilsæt fløden til kyllingen og hønsebouillon. Lad retten simre i et par minutter og smag den så til med timian, salt og peber. 
    Hæld pastaen ned til kyllingen og vend det sammen.
    Anret pastaretten i en skål eller et fad og pynt med tomater, persille og parmesanost.