Go Back
+ servings

Italiensk brød med rosmarin og havsalt

Antal 1 stort brød

Ingredienser

  • 6 dl vand
  • 12 g gær
  • 2,5 tsk. havsalt
  • 0,5 tsk. sukker
  • 650 g Tipo 00 hvedemel (italiensk hvedemel)

På brødet:

  • Frisk rosmarin
  • Havsalt

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet og tilsæt havsalt og sukker. Tilsæt melet lidt af gangen imens dejen røres godt sammen. Jeg har brugt en køkkenmaskine til at røre dejen sammen, til den var helt blød og ensartet.
    Kom husholdningsfilm over skålen og sæt den på køl i 7-8 timer. Kom bagepapir på en plade og hæld dejen ud på pladen. Form et “oval brød” ved at strække i dejen, så den fylder det meste af bagepladen.
    Drys med havsalt og kom frisk rosmarin øverst på dejen inden den sættes i ovnen.
    Bagetid: 30-35 minutter ved 200 grader varmluft. Bagetiden afhænger af ovnen.
    Lad brødet køle af i 5-10 minutter inden det skæres i skiver.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk