Go Back
+ servings

Hjemmelavet pizzasandwich

Antal 4 stk.

Ingredienser

  • 3 dl koldt vand
  • 25 g gær
  • 1 tsk. sukker
  • 1 tsk. havsalt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 500 g Tipo 00 hvedemel (italiensk hvedemel) + lidt ekstra til når pizzaerne skal formes
  • 170-180 g revet mozzarella

Fyld:

  • Salat
  • Cherrytomater
  • Agurk
  • Rødløg
  • Kyllingekebab eller andet kød
  • Creme fraiche dressing

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet og tilsæt sukker, salt og olivenolie. Tilsæt melet lidt af gangen og rør det hele godt sammen. Jeg har brugt en køkkenmaskine til at ælte dejen.
    Dejen skal æltes, til den er helt glat og ensartet. Sæt dejen til at hæve i 45 minutter med et viskestykke over skålen.
    Del dejen i 4 dele og drys lidt mel ud på bordet og på kagerullen. Rul hver klump dej ud til en rund pizza på cirka 25 cm. i diameter.
    Fordel osten på halvdelen af hver pizza og luk den. Tryk kanten godt sammen, så pizzaen lukkes til. Læg de lukkede pizzaer på to plader med bagepapir.
    Bagetid: 15-17 minutter ved 225 grader varmluft.
    Imens pizzaerne er i ovnen gøres grøntsagerne og kødet klar. Når pizzaerne er færdigbagt, tages de ud af ovnen, og så skal de køle af i et par minutter på en bagerist.
    Skær pizzaerne op langs den runde del og fyld dem med grøntsager, kød og dressing.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk