Go Back
+ servings

Svensk pølseret

Antal 5 personer

Ingredienser

  • 10 store kartofler
  • 550 g gode pølser
  • 1 løg
  • 250 ml piskefløde
  • 100-120 g tomatpuré
  • 2 tsk. sød paprika
  • Salt og peber
  • Smør til at stege i

Pynt:

  • Purløg

Sådan gør du

  • Skræl kartoflerne og skær dem ud i mindre stykker. Kog dem i en stor gryde i 15-20 minutter til de er møre og lad dem køle af. Skræl løget og skær det ud i små tern. Skær pølserne ud i stykker og derefter i halve.
    I en sauterpande med smør brunes løg og pølserne. Tilsæt paprika, salt, peber, fløde og tomatpuré og rør det hele godt rundt. Til sidst tilsættes de kogte kartofler, og det hele blandes forsigtigt, så kartoflerne ikke bliver mast. 
    Retten serveres med purløg og eventuelt grøntsager til.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk