Print opskrift

Wienersalat

Antal 1 skål

Ingredienser

  • 2 kogte kartofler
  • 4 wienerpølser
  • 0,5 rødløg
  • 4 drueagurker
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 3 spsk. cremefraiche 18%
  • 0,5-1 tsk. dijonsennep
  • Salt og peber
  • Purløg

Sådan gør du

  • Skræl kartofler og kog dem. Når kartoflerne er helt afkølet skæres de over i små tern. Kog også pølserne og lad dem blive kolde inden de skæres ud i små skiver.
    Hak rødløget ud i små bitte tern og kom dem ned i en skål. Skær drueagurkerne ud i små stykker og kom også dem ned i skålen. 
    Hæld mayonnaise, cremefraiche og dijonsennep ned i skålen og rør blandingen rundt. Smag dressingen til med salt og peber inden de kolde pølser og kartofler tilsættes. Pynt wienersalaten med finthakkede purløg.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk