Go Back
+ servings

Cevapcici – krydrede okseruller

Antal 22 stk.

Ingredienser

  • 1000 g hakket oksekød
  • 2 fed hvidløg
  • 3 tsk. groft salt
  • Peber
  • 3 tsk. sød paprika
  • 0,5 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 dl danskvand
  • 1 håndfuld persille
  • Olivenolie

Sådan gør du

  • Kom kødet, presset hvidløg, salt og peber ned i en skål.
    Brug en elpisker med dejkroge på eller en køkkenmaskine til at røre dejen med.
    Tilsæt derefter paprika, spidskommen og bagepulver og rør igen.
    Hæld danskvandet i lidt af gangen imens der røres. Skyl derefter persillen og hak eller klip den meget fint. Kom den hakkede persille i skålen og rør farsen godt sammen til den er blød og “cremet”.
    Form 22 små og aflange okseruller ud af farsen og læg dem på en plade med bagepapir.
    Brug eventuelt to stykker af bagepapir, da kødet afgiver væde under stegningen.
    Hæld en smule olivenolie ud over kødrullerne og kom pladen i ovnen.
    Bagetid: 18-20 minutter ved 200 grader varmluft.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk