Print opskrift

Pastaret med kalkun og tomatsauce

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g kalkun
  • Smør til at stege i
  • 250 g ukogte pastaskruer
  • 1 løg
  • 1 rød rød snackpeberfrugt
  • 140 g tomatpuré
  • 250 ml madlavningsfløde 8%
  • 2 dl sødmælk
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kog pastaskurerne efter anvisningen på posen og lad dem dryppe af i en sigte.
    Skær kalkunen ud i små passende stykker og kom dem på en varm stor pande med smør. Lad kalkunen stege et par minutter ved middel varme – men uden at den brunes eller får for længe, for så bliver den tør. Tilsæt finthakket løg og peberfrugt på panden og bland det hele godt sammen, så grøntsagerne svitses let. Tilsæt tomatpuré og fløde og lad retten simre et par minutter. Kom derefter mælken i lidt af gangen imens der røres. Hold eventuelt lidt igen med mælken, hvis tomatsaucen bliver for tynd. Smag saucen til med salt og peber og bland de kogte pastaskruer i retten.
    Spis pastaretten sammen med grøntsager og friske krydderurter fx. brøndkarse.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk