Go Back
+ servings

Hvidkålsgryde

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1,5 dl vand
  • 1 terning okse eller grøntsagsbouillon
  • 2 løg
  • 500 g hakket oksekød
  • 4-5 gulerødder
  • Et halvt hvidkål
  • 3 tsk. mild paprika
  • Salt og peber

Tilbehør:

  • Salatblade, agurk, tomat og ketchup

Sådan gør du

  • Kom vand og bouillon i en gryde. Når vandet koger tilsættes hakket løg, som skal koge i vandet i cirka 3-5 minutter.
    Herefter tilsættes oksekødet som brunes i gryden. Skær gulerødderne ud i mindre stykker og hak hvidkålen.
    Gulerødder og hvidkål kommes ned i retten og herefter tilsættes krydderierne. Det hele skal koge ved middel varme i 40-45 minutter til hvidkålen er mør.
    Tilsæt eventuelt mere vand til retten under kogning og flere krydderier. 
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk