Williams værelse 8 år
Børneværelser

Williams værelse 8 år

Williams værelse 8 år

Igennem hele vinteren har vi talt om, at både William og Maltes værelse trængte til fornyelse. Men det projekt blev hele tiden sat på standby på grund af fødselsdage, julen, travle weekender og sygdom. Men nu står drengeværelserne endelig færdige, og de er begge to blevet rigtige glade for deres nye værelser.

William har fået et nyt større skab til tøj, nye reoler, lidt nyt pynt til væggene og mere opbevaring til legetøj og småting. Da vi begyndte at tale om det nye værelse, sagde Søren, at det kunne være, at vi kunne finde plads til et fjernsyn på værelset. Til det svarede William (ret overraskende), at han ville hellere have en opslagstavle :-)
Så det har han fået, og han er super glad for den.

Williams værelse 8 år

William er glad for at lave kreative ting. Han tegner utrolig meget, syer, lave hundredevis af perleplader, klipper og klistrer og former alle mulige figurer af pap og papir.
Han sidder dog mest i køkkenet eller ved spisebordet i stuen og laver alle disse ting men af og til også ved sit skrivebord. Når Malte er heldig, får han også lov at sidde der :-)

Williams værelse 8 år

Her bliver der tegnet og hygget og spidset en masse farveblyanter med den elektriske blyantsspidser. Det var også en af ønskerne sammen med en opslagstavle.

Williams værelse 8 år

Reolen her er fra Ikea. Den har gode og praktiske skuffer som meget nemt kan tages ud. I skufferne har William noget af alt hans Lego. Når han leger med Lego i stuen, tager han kasserne med ind til spisebordet, og så kan han sidde i timevis i weekenden og bygge figurer, som han enten har set eller selv finder på. Han er virkelig en stor Lego-fan!

Pladen over reolen er en Lego-væg med plads til små Lego-figurer. Den har vi selv lavet, og det kan der læses meget mere om her – sådan laver man en Lego-væg.

Williams værelse 8 år

Jeg har også købt to nye kasser til opbevaring af Lego. Der er plads til lidt større figurer, som William gerne vil gemme. Kasserne ligner store legoklodser og udover at være dekorative, så er de også praktiske. De kan stables og fås i mange flotte farver.

Williams værelse 8 år

Midt på gulvet står det her kæmpe Lego-skib på over 1 meter. Det er endnu ikke helt færdigt, og måske er det ikke lige til at se, men det er Titanic, fortæller Lego-byggeren ;-)

Williams værelse 8 år

Den nye opslagstavle til Williams værelse er lavet af en korkplade med et stykke stof omkring. I indlægget her beskriver jeg, hvordan man selv kan lave sin egen opslagstavle. Det er både nemt og billigt, og så er det pænere end mange af de opslagstavler, man kan købe, synes jeg.

Williams værelse 8 år

Den sorte box til mini legofigurer var en gave til William, som han fik til det nye værelse. Der er plads til 16 små figurer, og man kan selvfølgelig åbne og skifte figurerne ud. Boxen kan også hænges på væggen, så man kan lave sin egen lille Lego-udstilling.

Malte blev lidt misundelig, da han så den. Så det kan være, at jeg også må købe
en til ham.

Williams værelse 8 år

Williams værelse 8 år

I den hvide stofkurv med stjerner har William bamser. Han har samlet så mange bamser, at de fyldte alt for meget i sengen – og der kunne ikke være tale om at smide nogle af dem ud! Så nu er de i stedet for kommet i en kurv, og så skifter han dem lidt ud, som han synes.

Når han ikke længere gider at have bamser i, kan vi måske bruge den til anden opbevaring ellers som vasketøjskurv.

Williams værelse 8 år

Inden Williams værelse fik et makeover, var der virkelig meget rod over det hele, og han havde svært ved at finde sine ting. Derfor har jeg købt nogle kasser til de store skuffer, som han har under sin seng. Der var lige plads til, at der kunne stå fire kasser på række, og så kan han havde sine Minecraft ting, Angry Birds osv. i dem.

Det var en lille rundtur på Williams værelse. Fortsat god aften og weekend ♡
Her kan I se flere børneværelser.

Følg Madling.dk her Facebook – Bloglovin’ – Instagram

Tidligere indlæg Næste indlæg

11 Kommentarer

 • Svar Marie / krøllerier 25. marts 2017 at 06:34

  Så fint.
  Måske har du skrevet det før, men det er først nu, jeg selv er på udkig efter en stor seng… Hvor er den fra? ?

  • Svar Mie 25. marts 2017 at 07:52

   Hej Marie

   Sengen er fra Ikea.
   God weekend :-)

   Vh. Mie

 • Svar Vilhelm 26. marts 2017 at 07:32

  Hvor er der nogle fine værelser. Dejligt, når man som skilsmisse far skal inspireres til sine to egne drenge på samme alder.

  • Svar Mie 26. marts 2017 at 12:36

   Hej Vilhelm

   Tak, drengene er også blevet ret glade for deres nye værelser.
   Jeg regner med at skrive et indlæg om Maltes værelse også i løbet af den kommende uge.

   Dejligt at høre, at du kunne finde inspiration, og god fornøjelse med
   dine drenges værelser :-)

   God søndag.

 • Svar anja 2. april 2017 at 16:16

  Hej – sikke et flot værelse. Hvor har du fundet det seje billede med Legomænd henne? Og tak for en inspirerende blog ?

  • Svar Mie 2. april 2017 at 20:30

   Hej Anja

   Tak :-)
   Prøv at søge på “Lego lunch on a skyscraper plakat” i Google :-)
   Vh. Mie

 • Svar Mette 13. april 2017 at 14:47

  Hvor et fint værelse I har indrettet til jeres Malte ?
  Må jeg spørge hvor I har købt den sorte Box til legofigurene,
  det synes jeg er supersmart tænkt.
  Vh Mette

  • Svar Mie 13. april 2017 at 19:56

   Hej Mette

   Tak, han er også meget glad for det. Men det er nu Williams værelse ;-)
   Den sorte box har jeg købt hos Pixizoo.

   God påske :-)
   Vh. Mie

 • Svar Anna Louise Nørgaard 24. april 2017 at 09:11

  Hej.
  Sikke flot værelse. Hvad hedder reolen med kasserne til Lego. Den fra IKEA. Kan nemlig ikke finde den på deres hjemmeside. Dejlig med inspiration.

  • Svar Mie 24. april 2017 at 09:24

   Hej Anne Louise

   Tak :-)
   Man køber selve reolen og kasserne hver for sig. Jeg kan ikke lige huske, hvad den hedder. Men den kan købes i Ikea i børneafdelingen, så der vil du helt sikkert kunne finde den.
   Vh. Mie

 • Svar Anna Louise Nørgaard 24. april 2017 at 09:48

  Tak for det ?.
  Vh. Anna Louise

 • Skriv din kommentar