Børneværelser
Børneværelser

Williams værelse 5 år

Williams værelse 5 år

Jeg har tidligere skrevet disse to indlæg om Williams babyværelse – dyretema og Maltes babyværelse – ugler, og det var egentlig meningen, at jeg ville skrive indlæggene i rækkefølge efter alder. Men nu er jeg endelig blevet færdig med Williams nye værelse, og det synes jeg I skal se.

Vi havde længe talt om, at det var på tide med en ny seng til William. Han har tidligere haft en juniorseng og trængte til en mere alderssvarende seng. Jeg ledte flere steder online og i forskellige kataloger. Jeg ville gerne finde en seng, som han ville synes om nu, men som han også kunne bruge et par år frem. Det endte med at blive en hvid seng fra Ikea med sorte skuffer under.

Williams værelse 5 år Williams værelse 5 år

Når nu jeg alligevel var gået i gang med projekt værelse, begyndte jeg at tegne, flytte om og finde nye ting som skulle købes til værelset. Drengene har deres eget hjørne i kontoret med bord, stole og reol. De bruger det mest til leg, men Malte tegner også ved bordet af og til.

William bliver snart 6 år, og han skal starte i skole til sommer. Jeg går ud fra at lektier mest vil foregå i køkkenet eller ved spisebordet, men jeg synes alligevel, at han skulle have sit eget lille skrivebord på værelset. Skrivebordet er også fra Ikea, og det er junior kontorstolen også.

Williams værelse 5 år Williams værelse 5 år

I Ikea fandt vi også en reol med tre hylder, som lige passede over skrivebordet. Her gemmer William tegneting, perler og andre ting som er forbudt for en nysgerrig lillebror. Ved siden af skrivebordet har vi hængt den “nye” postkasse fra Kids Concept. Her er plads til samlebøger og mærker.

William har endnu ikke fået en dyne i voksenstørrelse, men det kan ikke vare længe, før han skal til at have det. Sengetøjet han har på nu er fra Silly U, og det er både han og moren ret glad for. Over sengen hænger en wallstickers med sangen “Under stjernerne på himlen” af Rasmus Seebach. William er ikke specielt glad for sang og musik, men lige denne sang synes han godt om, og han kan godt lide, at jeg synger den, inden han skal sove.

Reolen er en del år gammel og jeg kan faktisk ikke huske om vi købte den i Ilva eller Idemøbler. Jeg synes den er rigtig god til opbevaring og sortering af legetøjet. Ved siden af reolen står en Stuva kommede fra Ikea, og over har jeg hængt knopper i sorte og hvide til taske og kasket.

På bagsiden af døren hænger der en grim – men sej Ninja Turtles plakat. Så længe jeg får lov at bestemme, skal der helst ikke plakater op på væggen ;-)

Williams værelse 5 år Williams værelse 5 år

Williams værelse 5 år

Nu sidder du måske og tænker, har barnet slet ikke noget legetøj?
Jo, det har han ;-) Men det er kommet ned i skufferne, og så har vi en del (læs meget) legetøj også i stuen og på lillebrors værelse.

I løbet af den sidste uges tid har jeg sorteret, gemt og lagt legetøj til siden til genbrugsbutikker. Vi har været ved at “drukne” i legetøj, og det er virkelig rart, at der nu er ryddet op og plads til leg. Derudover er der så også blevet plads til nyt legetøj, som William ønsker sig til fødselsdag og jul.

Williams værelse 5 år Williams værelse 5 år

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.  

Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Line Vedeby 1. april 2016 at 11:16

  Hej Mie.
  Sikke et fint værelse William har :-) Jeg vil høre dig, om du kan huske, hvad de der hylder hedder han har over skrivebordet, da jeg godt kunne tænke mig dem til min datters værelse, men jeg kan ikke lige finde dem på IKEA´s hjemmeside :-(
  Håber du kan hjælpe.
  Mange hilsner
  Line

  • Svar Mie 1. april 2016 at 11:27

   Hej Line

   Tak, jeg synes også der er lyst og hyggeligt.

   Jeg har haft en anden som også skrev til mig, at hun ikke kunne finde hylderne på IKEA’s hjemmeside. Jeg tror derfor, at de må være udgået. Reolen med hylderne hedder EKBY, måske du kan være heldig at finde den til salg på Den Blå Avis.

   God weekend.
   Hilsner fra Mie

  Skriv din kommentar