Williams værelse 2 år
Børneværelser

Williams værelse 2 år

Williams værelse 2 år

Det er ved at være længe siden, at jeg har fået skrevet om drengenes værelser. Jeg har stadig flere billeder på lager, og her i disse uger er vi faktisk ved at lave Maltes værelse om. Han trænger til fornyelse og mere plads til legetøj, nu hvor han ikke er baby længere.

Williams værelse har jeg lavet om adskillige gange. Ofte kun mindre ændringer, men nok til at værelset har fået et nyt og mere spændende look. Som baby havde William dette babyværelse med dyretema, og da han blev omkring 2 år lavede jeg lidt ændringer der inde, så værelset blev mere passende til hans alder.

Han var på daværende tidspunkt meget optaget af maskiner. Alt såsom brandbiler, traktorer, biler, flyvemaskiner var et stort hit hos ham. Derfor fik værelset også dette tema, maskiner.

Tremmesengen fik en ny turkis sengerand og der kom sengetøj med biler på. Der flyttede også et bord, en stol og et spejl ind på Williams børneværelse.

Williams værelse 2 år
Puslepuden blev fornyet med et nyt betræk fra Gaia & Ko. Godt nok ikke de farver jeg allermest havde ønsket mig, men der var biler på, så jeg vidste, at William ville synes godt om det.

Williams værelse 2 år

Williams værelse 2 år

Den fine board med maskiner på er en wallsticker fra RoomMates. De laver virkelig en masse søde og flotte wallstickers til både børn og hjem.

Williams værelse 2 år

Wallstickerne som matcher board’en hang vi over radiatoren. Så kunne de pynte, og de var lige i børnehøjde. William prøvede en enkelt gang at flytte en af dem, men ellers var han ret god til at lade dem hænge.

Williams værelse 2 år

Knagerækken her som jeg selv har malet, fik to seje biler på, så den kunne matche temaet med maskiner og biler.

Williams værelse 2 år

Den lille pose til at hænge på tremmesengen brugte vi til Williams bamse og hans sutter. Så var det let at finde, når det blev puttetid.

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar