Williams babyværelse - dyretema
Børneværelser

Williams babyværelse – dyretema

Williams babyværelse - dyretema

Jeg er blevet spurgt et par gange, om jeg har billeder af drengenes værelser.
Det har jeg, masser af billeder faktisk! Men jeg har været i tvivl, om jeg ville dele dem her på bloggen. Både fordi jeg synes det er privat, men også fordi det tager rigtig lang tid at redigere alle de billeder. Men nu har jeg besluttet, at vise dem, så derfor vil der i den kommende tid også komme indlæg med børneværelser.
Jeg håber, at I har lyst til at se og læse med? :-)

Jeg har lavet børneværelserne om flere gange, sådan cirka et gang om året eller hvert andet. Jeg synes det er så hyggeligt, og børnene bliver vældig glade, også selv om det kun er mindre ændringer. En del af billederne er flere år gamle, så det kan godt være, at de ikke er tip top stand.

De første billeder som jeg vil vise her i kategorien børneværelser er min ældste søns babyværelse. Helt baby var han nu ikke, han var omkring et år, da han flyttede ind på værelset.

Der er flere af tingene som er hjemmelavet og lavet ganske billigt. Jeg skal prøve, at beskrive så godt jeg kan, men synes du, at der mangler noget, så spørg endelig.

Williams babyværelse - dyretema

Tremmesengen er fra Ikea, og sengehimmel og sengerand er fra Babysam. Den lille søde ko som sidder i hjørnet, var Williams første bamse. Den købte hans hans mormor, da han endnu lå i min mave. Han har faktisk stadigvæk den bamse, men den er ved at være godt slidt.

Williams babyværelse - dyretema

Williams babyværelse - dyretema

Puslebordet er også fra Ikea. Puslepudens overtræk samt betrækket på de små kurve er noget mormor har lavet. Så vidt jeg husker, er stoffet fra Malika og Rosa. Her flere år efter synes jeg stadig, at det elefantstof er super sødt. Vi købte det, fordi vi ikke kunne finde en puslehynde eller et betræk, som passede ind i temaet.

Williams babyværelse - dyretema

Den her lille æske har jeg lavet ud af en tom æske fra ørepinde. Den er beklædt med scrap-papir, og blev til en lille holder til børste og kam.

Williams babyværelse - dyretema

De små rammer på væggen med kattebilleder er stofrester. Senere hen malede jeg dem og satte billeder af maskiner i dem, da William blev lidt større.

Williams babyværelse - dyretema

Knagerækken er fra Panduro. Jeg malede den blå, og satte bogstaverne fast ovenpå den. Jeg mener, at træbogstaverne er købt i Babysam, men dem kan man vist få mange steder i dag.

Williams babyværelse - dyretema

Den lille reol er fra Ikea. Jeg har pyntet den med tapet med små blomster på. Det var ikke helt nemt at få på, men det endte med at sidde godt, og det holder stadig i dag.

Williams babyværelse - dyretema

Flere kurve med stofbetræk. Wall stickers fra RoomMates. De laver nogen rigtig rigtig søde wall stickers til børn og findes i stort set alle temaer.

Williams babyværelse - dyretema

Gyngestolen er købt hos en antikforhandler. Jeg har altid været vild med gyngestole og faldt for den lige med det samme. Hynde og betræk er igen lavet af mormor af stof fra Malika og Rosa.

Uroen med elefanter og giraffer er fra JaBaDaBaDo. Meningen var at den skulle have hængt over puslebordet, men det kunne ikke lade sig gøre, med det bord vi havde.

Williams babyværelse - dyretema

Flere wall stickers fra RoomMates. En bObles fisk og sækkestol fra Doomoo.

Williams babyværelse - dyretema

Tøjskab fra Ikea og det er de smarte små hvide kasser også. Plakaterne af Hans Scherfig er købt i en plakatbutik på nettet. Specielt det nederste billede af flodhestene har jeg altid været vild med. Det hedder “mor og barn.

Williams babyværelse - dyretema

Lillebror Maltes første værelse blev ugletema. Har du lyst til at se det, kan du læse med næste gang, jeg får skrevet om børneværelser.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar