White Lagoon Beach – Bulgarien 2. del
Charterrejser

White Lagoon Beach – Bulgarien 2. del

White Lagoon Beach – Bulgarien 2. del

I det tidligere indlæg fortalte jeg om området og hotellet, som vi boede på i Bulgarien. Hvis du ikke har læst det første indlæg, kan det ses her.

I dette indlæg vil jeg fortælle om vores uge med all inclusive på Hotel White Lagoon Beach. Har du været på hotellet, eller har lyst til at fortælle om jeres oplevelser med all inclusive, så er du velkommen til at give mig et skriv sidst i indlægget :-)

Hver dag på hotellet var der et tema for aftensmaden. Jer der har rejst med Spies og har haft all inclusive kender sikkert godt til dette koncept. Sådan har det i alt fald også været de andre steder, hvor vi har fået all inclusive.

Jeg er helt klart fortaler af all inclusive, når man rejser med mindre børn. For vores vedkommende duer det ikke, at skulle lede efter restauranter i en by vi ikke kender til, når børnene er sultne NU. Det ville der gå alt for meget tid med, og så synes jeg, det er helt vildt smart, at både vi og børnene kunne tage lige det, som vi havde mest lyst til. Når børnene bliver ældre, er jeg sikker på, at vi hellere vil ud og opleve små lokale og charmerende restauranter, men så længe de ikke er større giver all inclusive frihed og tid til os som børnefamilie.

All inclusive på Hotel White Lagoon Beach

Hjemmefra kunne vi vælge mellem to forskellige muligheder holiday inclusive eller all inclusive – eller faktisk var den ene mulighed udsolgt, så det gav sig selv :-) Vi havde all inclusive, og det betød at følgende indgik i prisen: Morgenmad alle dage, frokost og aftensmad alle dage (på nær på ankomst dagen og ved afrejse), lokal vin, øl og sodavand under måltider, varme og kolde snack midt på dagen, lokal vin, øl, spiritus, sodavand og kaffe fra formiddag til midnat, is samt kager – sådan lød beskrivelsen.

Vi ankom en tirsdag, efter at aftensmaden var afsluttet, så der var der ikke noget mad. På afrejse dagen fik vi frokost på hotellet og aftensmad i flyet.

Når jeg hører kolde og varme snack tænker jeg frugt, grøntsager, pommes frites, toast, chips, kiks osv. Sådan var det ikke helt på hotellet. Snack’ene blev serveret ved strand-restauranten mellem kl. 10.30-12.00 og 16.00-18.00 De var meget på nippen med disse tider, og de blev strengt overholdt. Jeg kom en eftermiddag med Malte i hånden, lige da de var lukket. Maden stod stadig ude, men vi fik ikke lov at tage noget af det.
Snacks’ene bestod næsten af det samme hver dag. Pizza, pommes frites, agurker og kirsebær. Det lå nede i nogle boxe med en stak tallerkener ved siden. Bortset fra at det næsten ikke smagte af noget, eller at der var noget variation, så fungerede det fint, at børnene kunne hente snacks, når vi var ved poolen eller stranden. Dog kunne man godt have varieret snacks’ene bare en smule, så det ikke var det samme hver eneste dag.

White Lagoon Beach – Bulgarien 2. del

Billederne her er af morgenmaden. Udvalget var stort men det var smagsoplevelsen ikke. Meget af det var enten overstegt (bagt) eller ikke færdiglavet.
Vi glædede os ikke til måltiderne, og børnene ville ikke spise maden.

I baren kunne købes originale mærker af sodavand som vi kender her hjemme fra. De sodavand som var med i all inclusive var deres egne mærker. Sikkert sådan noget opblandet sodavands-sirup, som ikke smagte særligt godt.

Af spiritus var der meget små valgmuligheder. Nu var vi ikke kommet for at drikke en masse, men et par drinks synes vi da, at der hører sig til på en ferie. Jeg ved fra nogle af de andre gæster, at der havde været meget postyr og brok over deres udvalg. Ugen inden havde der kun været to drinks at vælge imellem, og nu var det blevet udvidet til 5-6 drinks. Når jeg skriver drinks, lyder det faktisk for flot, for det synes jeg ikke at det var. Det var alkohol og billig sodavand hældt ned i et plastikkrus. På de andre hoteller vi har været på med all inclusive, har de lavet lækre drinks og også pyntet med lidt frugt, sugerør eller en paraply. Det er så lidt der skal til, men det kan gøre så meget. De serverede blandt andet en børne-drink en Lollo & Bernie drink – uden nogen former for pynt og så smagte den rent ud sagt forfærdeligt.

Beskrivelsen sagde også kager. Det så vi ikke noget af – ikke som en del af snack eller midt på dagen nogen steder. Et par steder stod der popcornmaskiner, men dem skulle der betales for, og priserne var som vi kender dem i Danmark. Der var is i vafler, som man selv kunne tage. De var et stort hit hos børnene, som fik lov til at gå helt amok i is. Specielt William som er meget glad for is! Jeg tror han spiste 5-7 is den ene dag. Nok lige i overkanten men man har jo kun sommerferie en gang om året ik ;-)

White Lagoon Beach – Bulgarien 2. del

Ugens menu

Når jeg kigger billederne igennem, må jeg helt ærlig sige, at hvis det ikke var fordi, at jeg kunne tjekke datoen på billederne, så ville jeg ikke ane hvilke billede som hørte til hvilke tema-aften. Der var meget lidt (alt for lidt) variation i maden, og der var intet gjort ud af op pyntning eller lignende. Vi har både været på Mallorca og Tenerife med Spies med all inclusive, og der hang de flag op, pyntede bordene, tog hatte på m.m. Uden det synes jeg ikke rigtigt, man kan tillade sig at kalde det for tema.

Anretning og lys på billederne kan gøre meget. Men uanset hvor pænt jeg prøvede at anrette maden, så smagte den af ingenting.

Onsdag
Den første aftensmad vi fik på hotellet var onsdag aften, hvor det var asian (asiatisk mad). Når jeg hører asian, tænker jeg nudler, ris, grøntsager, suppe, forårsruller, kylling, fisk og krydderier. Der var ris, kylling og grøntsager, men de havde vist ikke meget med det asiatiske køkken at gøre.

Torsdag
Var der american night. Igen havde det ikke meget med det amerikanske køkken at gøre.

White Lagoon Beach – Bulgarien 1. del

Fredag
Italiensk mad. Der var pasta men ellers ikke meget som mindede mig om Italien.

White Lagoon Beach – Bulgarien 2. del

Lørdag
Bulgarian night. Her var blandt andet pizza, pommes frites, pølser og salat. Jeg tror ikke, at det er mad fra det bulgarske køkken, og jeg tænker at det mest af alt mindede om rester fra dagen før. Jeg mener sagtens, at man kan genbruge, for selvfølgelig skal maden ikke gå til spilde. Men hvis man siger, at der er et tema så forny maden, ellers kunne vi lige så godt kalde menuen for “blandet mad” hele ugen.

White Lagoon Beach – Bulgarien 2. del

Søndag
Texmex aften. Det var nok det bedste måltid, fordi der var en del forskelligt og grillet kød.

White Lagoon Beach – Bulgarien 2. del

Mandag
BBQ – det samme som søndag. Kød på grillen med tilbehør.

White Lagoon Beach – Bulgarien 2. delWhite Lagoon Beach – Bulgarien 2. del

Anmeldelse af maden på Hotel White Lagoon Beach

Maden manglede smag. Jeg vil gå så langt og sige, at den ikke smagte af noget. Specielt grøntsagerne og frugten undrede vi os over kunne smage af så lidt. Jeg har så mange minder om lækre grøntsager og frugt i udlandet med min familie. Vi købte de lækreste store saftige tomater og agurker, som smagte fortryllende af sol og varme. Hvordan de bar sig ad i Bulgarien med at få maden til at smage af så lidt, aner jeg ikke. Derudover brugte de stort set ikke krydderier i maden, hvilke gjorde madoplevelsen endnu mere trist.

Hver dag fik vi mad på tallerkenen som ikke var gennemstegt. Ikke forstået på den måde at kødet var rødt, men fars som var råt i midten. Vi havde heldigvis ikke maveonde på ferien, men det var nok rent held. At servere råt kød (adskillige gange) på et 4-stjernet hotel er simpelthen ikke i orden.

Min anmeldelse af Hotel White Lagoon Beach

Jeg (vi) mener, at hotellet er blevet oversolgt. Som jeg skrev om i del 1. del, synes jeg, at omgivelserne og hotellet var super lækkert. Men der var så mange små og også store ting, som ikke var i orden. Maden var helt sikkert en af dem, og jeg mener, at der skal flere justeringer til, hvis hotellet skal leve op til den beskrivelse, som vi læste inden rejsen.

Samlet set synes jeg, at vi havde en dejlig ferie. Det var skønt at komme væk og være sammen som familie. Sove længe, spise når vi ville, gå sent i seng og bare gå rundt i en ferieboble hvor man glemmer alt om, hvad klokken er.

Til sidst vil jeg lige slutte af med at sige, at vi tidligere har været meget glade for at rejse med Spies. De er faktiske de eneste, som vi har rejst med som børnefamilie, og jeg synes deres koncept med familiehoteller er tip top. Derudover yder de en god service, og deres personale er altid meget hjælpsomme og venlige. Jeg kan godt lide deres hjemmeside, og informationen som man får inden og under rejsen.

Jeg håber, at de vil prøve at hæve standarten på Hotel White Lagoon Beach, så det kan blive et lige så lækkert sted, som de andre Family hoteller.

Følg Madling.dk her Facebook – Bloglovin’ – Instagram

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar