Vind gavekort på 500 kr. til nemlig.com
Samarbejde

Vind gavekort på 500 kr. til nemlig.com

Vind gavekort på 500 kr. til nemlig.com

Vind gavekort på 500 kr. til nemlig.com

Vi har handlet hos nemlig.com i mange år, og det har været med til at gøre vores hverdag væsentlig lettere, når det kommer til indkøb. Vi undgår helst at have børnene med ud at handle. Dels fordi de ikke kan fordrage det, og fordi det ofte er endt ud i en stressende oplevelse for os alle fire. Mine drenge gider ikke at sidde i en indkøbsvogn eller holde fast ved én. De keder sig og har ikke tålmodighed til, at vi får handle ind til hele ugen.

Derfor er vi glade for at kunne benytte os af få dagligvarerne leveret. Det har for os en masse fordele, og her er et par af dem:

 • Det er nemt at bestille og kan gøres både fra computeren, Ipad’en eller telefonen.
 • Udvalget er stort – meget stort. Det er få ting som jeg er stødt ind i, at nemlig.com ikke havde.
 • De er meget fleksible med leveringstiden og leverer lige fra kl. 8.00-22.00 på hverdagen plus til kl 20.00 i weekenden.
 • Vi skal ikke stå i kø eller bære varerne hjem, de leveres lige til døren.
 • Betalingssystemet er nemt, og jeg har aldrig oplevet fejl med betalingen.
 • Vi har været ude for at modtage forkerte varer eller varer som ikke var friske fx. grøntsager. Det er selvfølgelig ikke ok, men jeg synes at det er en fin service, at vi kan få pengene refunderet.

Hvad kan jeg vinde?
I anledningen af at jeg har rundet 2000 følgere på Instagram, har jeg i samarbejde med nemlig.com fået mulighed for at lave denne konkurrence. Der udloddes 2 x gavekort af 500 kr. til to forskellige vindere.

Hvordan kan jeg vinde?
1. Det første du skal gøre er at tjekke om nemlig.com leverer til din adresse.
Det gør du her – i højre side af skærmen finder du en grå knap der hedder
“Leverer vi hos dig?” her kan du indtaste dit postnummer.
Spørgsmål vedrørende levering skal stilles til nemlig.com.

2. Herefter skal du skrive en kommentar om, hvorfor du skal vinde?
Du kan deltage i lodtrækningen om gavekortene indtil onsdag 21. januar 2015 kl. 20.00

Vinderne bliver udvalgt og kontaktet samme aften, og vil få besked her på bloggen og på mail. Koderne som skal indløses på nemlig.com, vil blive sendt på mail til de to heldige vindere.

Følger du mig på Instagram? Du finder min profil fra mobilen under madling_dk

Dette indlæg er lavet i samarbejde med nemlig.com
Jeg har ikke modtaget gaver eller anden form for betaling for dette indlæg.

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’

Tidligere indlæg Næste indlæg

56 Kommentarer

 • Svar Sofie Chloé 14. januar 2015 at 13:05

  Jeg håber at vinde fordi jeg er stor tilhænger af at købe dagligvarer på nettet, da det sparer en for en masse tid som kan bruges til meget andet end at handle ind i det fysiske supermarket. Der er jo som oftes en længere kø og det kan være svært at overskue hvad butikken har for varer.

 • Svar Charlotte Thaulow Ellesgaard Sørensen 14. januar 2015 at 13:07

  Ja de leverer til Glostrup.

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg er blevet mor for første gang til en dejlig pige for 6 mdr siden.

  Hun er skøn og dejlig men for at have mere tid til at nyde tiden med hende og ikke skulle nå alt muligt ville være skønt. At slippe for at handle ville være luksus.

 • Svar Lise 14. januar 2015 at 13:22

  Hej

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg bare må sige, at efter at have prøvet nemlig.com bliver man kun mere og mere glad for dem. Jeg synes det er meget priviligeret at kunne lave sine indkøb på nettet, tænk at vi har mulighed for det sammenlignet med de tidligere generationer. Så i en travl hverdad, med job og barn – vil jeg bare sige – hurra – og længe leve for nemlig.com og indkøb på nettet.

 • Svar Mette Renard 14. januar 2015 at 13:26

  Jeg har aldrigt købt madvarer på nettet før, men nu kender jeg efterhånden flere, som køber deres dagligvarer online, og de er glade for det. Så mon ikke det er på tide, at jeg kommer i gang :) Dette er den oplagte mulighed :)

 • Svar Birthe Dahlerup 14. januar 2015 at 13:59

  Vi har (lige som rigtig mange andre familier) meget travlt i hverdagen, men med en håndsrækning fra nemlig.com tror jeg det bliver lidt lettere, at få tid til det hele. Hvis jeg vinder får jeg i hvert fald mulighed for at teste det

 • Svar Anja Damgaard 14. januar 2015 at 14:23

  Det ville være skønt at vinde denne, for jeg handler mange gange om ugen og det er stressende og jeg får altid købt alt muligt jeg i princippet ikke har brug for, så jeg tænker at jeg rent faktisk ville kunne spare penge ved at handle på nettet. Det kunne være fedt at prøve det af, og måske se fordelen ved det :)

 • Svar Ditte Jensen 14. januar 2015 at 14:35

  Jeg elskede at handle hos Nemlig, da vi boede i Rødovre. Nu er de endelig kommet til Næstved, så jeg også kan handle her. Det er så hyggeligt at købe ind fra sofaen og kvaliteten og udvalget har været lækkert hver gang.

 • Svar Sysleren 14. januar 2015 at 14:40

  Jeg vil gerne vinde gavekortet. Vi fik også varer derfra næsten hver uge, indtil jeg gik på barsel, og når jeg skal tilbage på arbejde lige om lidt, er det stensikkert en rutine, der skal genoptages.

 • Svar Monique D. Willer 14. januar 2015 at 14:47

  Jamen jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg er på SU og ikke lige ruller mig i penge til altid at købe noget ordenligt mad. Så det ville være dejligt at kunne købe noget god mad osv og evt få fyldt skabene så der til nem mad i nærmeste fremtid! :-)

 • Svar Jonas Vincent 14. januar 2015 at 14:59

  Jeg ved ikke om jeg fortjener at vinde gavekortet, men jeg vil da rigtigt gerne vinde det.

  Jeg handler meget ofte på Nemlig.com og kan 100 procent tilslutte mig de fordele du skriver om. Hvis du har mulighed for at påvirke Nemlig i form at en tilbagemelding på denne konkurrence, så har jeg kun én enkelt anke overfor deres produkt. Det irriterer mig lidt at deres hvide leveringsposer koster 3 kroner. Man kan ikke rigtigt bruge de store uformelige poser til noget efterfølgende.
  Nå men det skal absolut ikke afholde mig fra at bruge Nemlig flittigt fremover.
  Mvh. Jonas

 • Svar Stinna 14. januar 2015 at 14:59

  Jeg håber på at vinde, da jeg er på SU og drømmer om at holde en aften for min familie, hvor vi skal have en masse lækkert at spise. Et gavekort kunne gøre dette til en mulighed :-)

 • Svar F. Madsen 14. januar 2015 at 19:13

  Jeg skal vinde, fordi jeg sidder og kæmper med fagprøve. Og alle og enhver ved, at selvforkælelse er vejen gennem enhver opgave. Så jeg ønsker at vinde gavekortet, så jeg kan få noget god og næringsrigtig mad i skriveperioden.

 • Svar Stine 14. januar 2015 at 21:03

  Som studerende er det nogen gange lidt svært at spise så sundt som jeg gerne vil, da pasta bare er billigere. Derfor kunne sådan en pris hjælpe en smule :-) Krydser fingre!

 • Svar Katja 14. januar 2015 at 21:05

  Jeg skal vinde fordi jeg er på SU, står og skal op og forsvare min hovedopgave og afslutte min uddannelse, og holde frokost m. kage for familie og venner derefter. :)

 • Svar Ida 14. januar 2015 at 21:17

  Det er så smart!!! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, idet at jeg ofte er meget træt når jeg endelig har fri fra job og nogle gange er god til bare at købe noget nemt, når jeg handler på vej hjem. Så det ville være så lækkert bare at kunne bestille en masse lækkert, så man ikke bare køber noget nemt.

 • Svar Shannet Nielsen 14. januar 2015 at 21:45

  Ville bare være fantastisk at vinde ! Total luksus at få varer lige til døren :) vi har 4 store teens herhjemme, og de æder mig ud af huset ! Jeg forslæber mig ofte og handler ind på cykel. Så krydser fingre :)
  Kh og god aften:)

 • Svar Michala 14. januar 2015 at 22:38

  Jeg skal vinde, fordi jeg er en studerende, som bruger al (!) sin tid på at sidde og læse. Det ville være ret nemt lige at bestille nogle lækre fødevarer over nettet. Jeg har aldrig prøvet det før, men det lyder virkelig smart. Så jeg krydser fingrer!

 • Svar Anya Jensen 14. januar 2015 at 23:01

  Det ville være skønt at vinde nu de lover kulde, sne og slud – det er hårdt at købe ind på cykel :) XX fingre
  Axxx

 • Svar Tanja J. 15. januar 2015 at 00:23

  Jeg skal vinde, fordi januar altid er den mest travle tid på året (med årsregnskab, momsafstemning mm) og jeg derfor styrter rundt og har svært ved at nå det hele. Derfor ville varer leveret til døren være en kærkommen håndsrækning.

 • Svar Camilla Hovej 15. januar 2015 at 00:40

  Jeg ville elske at vinde så jeg kan bruge handletiden på mine 3 unger i stedet for :)

  Pengene skulle bruges på dejlig sund mad som vi meget kliché agtigt er begyndt på herefter nytår :)

 • Svar Wanda Przygonska 15. januar 2015 at 09:21

  Jow de levere her i min by ;)
  Jeg vil gerne vinde, da jeg aldrig har prøvet det før.
  Ligeså også på grund af, at vi ingen transportmiddel har til at handle stort ind i.
  Hilsen Wanda

 • Svar Katrine 15. januar 2015 at 10:25

  Havde den bedste oplevelse med Nemlig.com nytårsaftensdag, hvor alt maden til aftenen blev leveret af en sød, sød nemlig.com-mand! Har kun positivt at sige om hele oplevelsen, og ville ønske at jeg kunne gøre det lidt oftere – nu især når jeg bliver mor for første gang om to måneders tid :)

 • Svar Lars Kragh 15. januar 2015 at 10:48

  vi mangler altid tid til at handle så det vil være fedt at vinde et gavekort til nemlig så vi kan få afprøvet om det er vores nye måde at handle på .

 • Svar Diana 15. januar 2015 at 11:24

  2 forældre med fuldtid, 2 børn med krudt i røven, villa, vovse og alt for meget at lave hele tden.. Tror ikke jeg behøver uddybe for alle børnefamilier kender det :) Det ville bare være så meget nemmere “lige” at klare ugens indkøb på nettet.. krydser fingre… :)

 • Svar Merete Louise Østberg 15. januar 2015 at 11:51

  Da jeg pga kronisk sygdom ofte har problemer med selv at handle ind, er jeg desværre nødt til at få min mor på 71 år til at hjælpe mig.
  Det ville derfor være skønt for både min mor og jeg, hvis jeg bliver den Alt for heldige vinder, så jeg kan finde ud af, om jeg vil benytte mig af Nemlig.com i fremtiden.

 • Svar kjerstine larsen 15. januar 2015 at 16:16

  fordi jeg tit har overvejet om jeg skulle prøve det…. det ville være en perfekt måde at få sparket og prøve :-)

 • Svar Lea V. 15. januar 2015 at 18:17

  Jeg håber på at vinde, så jeg ENDELIG kan invitere hele familien på en lækker 3 retters middag hos mig.
  Sidste år flyttede jeg fra en lillebitte studielejlighed, til et rækkehus, og derfor vil jeg gerne invitere hele familien på middag, nu hvor jeg endelig har pladsen :)
  Derudover ville en hyggelig 3 retters middag, være en perfekt måde at takke mine søde forældre for alt det de har gjort for mig, især i de sidste 3½ år af mit studieliv. Jeg er nemlig lige blevet udlært pædagog :)

  Jeg krydser fingre for at blive en af de super heldige.
  God aften.
  Lea.

 • Svar Jennifer Torres 15. januar 2015 at 19:54

  Jeg ville super gerne vinde dette gavekort, da det klart ville gøre min hverdag lettere. Jeg ville ikke være nødsaget til at skulle gå ud og stresse med indkøb. Udover at det kunne være letter for min hverdag, så er jeg også på SU, så det ville også lette min hverdag økonomisk :)

 • Svar Sandra Lene Jakobsen 16. januar 2015 at 06:41

  Tillykke med milepælen! :)
  Jeg følger dig såvel her og på instagram, og jeg synes, at dine mange følgere er velfortjent. Du skriver en god blog, og der ligger et stort arbejde bag. Gode opskrifter og søde børnecitater, så indledningsvist mange tak for det! Det er en fornøjelse at følge dig :)

  Nu til konkurrencen:
  Jeg vil rigtig gerne vinde et gavekort til nemlig.com, da jeg er gravid i 22. uge med en sund lille dreng, og forudser, at det inden længe vil kunne være en dejlig hjælp at få leveret dagligvarer lige til døren (jeg bor på 3. sal på Frederiksberg).
  Dbh. Sandra

 • Svar Sam Madeleine Athena Conradsen 16. januar 2015 at 10:19

  Som travlt studerende med lange dage på studie og derefter tid der udfyldes med at skulle lave lektier, se både venner og kæreste, have en aktiv livsstil med fitness og en masse andet, kunne Nemlig.com med garanti være en hjælp, så man faktisk får købt ind og gjort det fornuftigt, i stedet for sene indkøb når sulten melder sig og man kommer til at fylde slik og chokolade i kurven, fordi maven knurrer og det er nemt. Jeg krydser fingre :D

 • Svar Kristina 16. januar 2015 at 15:26

  Hej! Jeg håber på at vinde et gavekort til min onkel, som bor i København. Jeg bor selv i Ribe, så jeg kan ikke gøre brug af kortet. Han køber tit ting til mig, hvis jeg mangler det, og det kunne være fedt at overraske ham med et gavekort til Nemlig.com for jeg ved, han godt kan lide at handle der.

 • Svar matilde 16. januar 2015 at 15:57

  Jeg er studerende og har dermed ikke særlig mange penge til rådighed hver måned. Det kunne derfor være lækkert med lidt hjælp til indkøb

 • Svar Lis Nielsen 16. januar 2015 at 18:40

  Jeg vil gerne overraske min datter med gavekortet. Hun har en travl hverdag og jeg tror, hun vil blive kunde, når hun først har prøvet det.

 • Svar Louie 17. januar 2015 at 00:10

  Ville være dejligt at vinde et gavekort til nemlig.com for at lette økonomien lidt. Er på arbejdsmarkedsydelse så der er ikke meget overskud når alt er betalt. /:

 • Svar ísbjörg 17. januar 2015 at 16:28

  Fordi det kræver mange gode råvarer at have en madblog! ;)

 • Svar Christina J. 17. januar 2015 at 17:06

  Ja de leverer til min by.
  Herhjemme vil de 500,- til nemlig.com blive værdsat højt. Min familie skal vinde fordi at det nok vil give os et skub til at bruge dem igen, og slipper for alle de dårlige (ofte usunde) impulskøb i Netto.
  X’er alle tæer og fingre. PS tak for god inspiration på din instagram @madling.

 • Svar Anette Sidor 18. januar 2015 at 01:15

  Jeg er så klar til at modtage nemlig ved døren ;-) elsker det store udvalg og hvis jeg havde lidt overskud på kontoen, ville jeg nok bruge dem en del… men med konstant underskud, så er overlevelses-indkøbene forlagt til lidl og netto (nej, de giver heller ikke kredit men jeg køber jo meget lidt ad gangen..) Men altså, det er januar, gråt og vi er alle på r*ven efter decembers udskejelsker ;-)

 • Svar Miatilda Andersen 18. januar 2015 at 11:29

  Jeg vil rigtig gerne vinde, for så har jeg lige det mere tid sammen med min unge. Og kvalitetstid med en 12-årig er efterhånden en luksusvare her i huset, med fuldtidsjob, studie og en dreng der mere og mere insisterer på sit eget privatliv.
  Krydser og håber..
  Miatilda A

 • Svar Pernille K 18. januar 2015 at 12:35

  Det er rigtig praktisk at handle dagligvarer på nettet, i sær når man kommer sent hjem fra arbejde hver dag… super rart når varene er leveret ved døren.

 • Svar Nadia 18. januar 2015 at 15:45

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg har en lille nyfødt herhjemme, som har kolik og som kæmper for ikke at sove.
  Så energiniveauet er ikke så højt til at komme ud for at handle :)

 • Svar Louise 18. januar 2015 at 19:29

  Hej Mie
  Fed konkurrence :-) Jeg er stor tilhænger af at købe alt på nettet og også madvarer. Når man kommer sent hjem fra job er det bare meget nemmere at få lavet god og sund mad når man ikke først skal ud og bruge lang tid på at handle ind.

 • Svar Åse Lejbølle 18. januar 2015 at 22:01

  Jeg skal vinde, fordi jeg er gennemtræt af at fragte mine dagligvarer hjem på cykel. Jeg har tidligere haft bil og får nu altid samlet for meget ind, så jeg ligner noget, der er løgn, når jeg kæmper mig hjem med indkøbet. Derfor har jeg lææænge overvejet at handle dagligvarer online – men jeg har ikke gjort det endnu. Så hvis jeg får en god oplevelse med at handle på nemlig.com, så har de en ny fast kunde :-)!

  Gode hilsner
  Åse

 • Svar charlotte arp 19. januar 2015 at 02:08

  Åh det ville jeg gerne vinde. Har ingen bil og lige nu heller ingen cykel så slæber mig altid halvt ihjel når jeg er ude og handle. Desuden har jeg lige været inde og få foretaget kikkertundersøgelse og ordnet mit knæ. Det skal derfor holdes i ro de næste par uger og har fået forbud mod at bære på tunge ting. Så ville passe perfekt at vinde dette lige nu så jeg kunne få noget mad bragt til døren :)
  Mvh Charlotte

 • Svar Regitze 19. januar 2015 at 13:08

  Jeg er sikker på, at alle har nogle gode grunde til at vinde Men! Jeg er lige blevet opereret i kæben og har en heletid på 5 uger. Det betyder, at jeg ikke har kunne arbejde i hele januar, hvor jeg ellers skulle spare op til lommepenge til de næste 6 måneder, som står på ulønnet praktik. 500 kr. til nemlig.com ville derfor være en hel måneds forbrug af mad – hvilket ville hjælpe helt vildt på mit usammenhængende budget! Jeg krydser!

 • Svar Ditte Marie 19. januar 2015 at 14:54

  Jeg fortjener ikke at vinde, mere end mange andre. Men hold op det ville være lækkert, så kunne jeg bare koncentrere mig om at læse til eksamen og unger. Ihvertfald i nogle dage:)

 • Svar Seline T 19. januar 2015 at 18:29

  Ville da være lækkert!

 • Svar Karina 20. januar 2015 at 15:48

  Vi er allerede kunder, og jeg kan derfor bekræfte at nemlig også leverer til Kbh S . ;-)
  Det ville være lækkert at vinde gavekortet, og elsker simpelthen at kunne få leveret dagligvarer direkte til døren på 2. sal.

 • Svar Reza Ismaili 20. januar 2015 at 15:57

  Jeg skal vinde, fordi jeg tjener desværre ikke meget på mit arbejde og har brug for lidt økonomisk hjælp til mad eller tøj, derfor kan jeg godt bruge gavekortet til nemlig. Krydser fingre. :)

 • Svar Rikke Neipart 20. januar 2015 at 23:40

  Jeg skal vinde, fordi jeg er en mor med masser regninger som skal snart betales. Når regningerne betalt, så er der ikke mange penge tilbage, så er det altid rart med lidt mad hjælp. :)

 • Svar Anne-Marie 21. januar 2015 at 10:47

  Jeg håber på at vinde, da jeg er udfordret med kronisk sygdom og derfor har meget svært ved at tage ud og handle. Det ødelægger desværre også økonomien, så det ville virkelig være dejligt at vinde.

 • Svar Behrouz Shoaibi 21. januar 2015 at 10:50

  Jeg har handlet hos Nemlig en del og jeg synes, at det er meget godt at man kan spare sin tid og samt spare penge.
  Håber at vinde gavekortet så kan jeg købe god mad til familien.

 • Svar Lea 21. januar 2015 at 16:00

  Jeg ville synes det ville være super dejligt at vinde.
  Vi er her i det nye år begyndt at bruge nemlig og hold nu op hvor vi sparer tid på ikke at skulle handle samt undgår øv episoder med et træt barn der skal slæbes med ud.
  Og så har vi undgået en hulens masse impuls køb.
  Win win win situation :)

 • Svar Sanne Neipart 21. januar 2015 at 17:26

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg har desværre stramme økonomi og 500kr gavekort kan hjælpe mig meget med at købe god mad til mine børn

 • Svar Camilla D 21. januar 2015 at 18:32

  Det ville være super lækkert at vinde, da jeg derved vil spare en hel masse tid, på ikke at skulle rende rundt i diverse butikker efter alle de nødvendige ting:) Så vil der være mere plads til studierne, træning og det sociale liv:)

 • Svar sebastian Wilsleff 21. januar 2015 at 19:23

  Hej. Jeg er en ung fyr på 23 år og 71kg som ikke har spist i 4 dage, da jeg er arbejdsløs og kæmper for at få mad på bordet hver dag. Så jeg ville græde af glæde hvis jeg blev tilsmilet et gavekort på 500 kr til at få min mave til at tie stille. :)

 • Svar Tove 21. januar 2015 at 19:34

  Ville være skønt at vinde idet jeg er blevet opereret i begge skuldre og har svært ved at bære varer hjem

 • Skriv din kommentar