Vegetar-brunch
Morgenmad

Vegetar-brunch

Vegetar-brunch
Sidste weekend spiste jeg og drengene sen morgenmad uden far. Der lavede jeg en brunch tallerken til os hver med lidt forskelligt på. Min tallerken som du kan se her, var en vegetar-brunch ud af de ting, som jeg lige fandt i køleskabet.

Nu er det jo ikke fordi, jeg ikke spiser kød. Men når vi er på café og får brunch, er det faktisk ofte vegetar versionen, jeg bestiller. Jeg er ikke til laks og stærk pølse, men vil meget hellere have frugt og ost.

I dagens mor-sønner-hygge anledning var der også lidt chokolade på tallerkenen,
både på min og drengenes ;-)
“Jeg kan rigtig godt lide dem her”, sagde min ældste søn om chokolade trøflerne.
Det kan jeg bestemt også, trøfler er noget af de bedste! En meget sød men lækker lille mundfuld chokolade. Jeg har ikke prøvet at lavet dem selv, men må vist sætte dem på min to-do madlavnings-liste.

Vegetar-brunchOpskrift på vegetar-brunch

Røræg lavet ud af to pasteuriseret æggeblommer. Det laver jeg af og til, da jeg
bedst kan lide blommerne.
Port Salut, cremet fransk ost- min favorit.
Rød peberfrugt.
En skive groft mørkt rugbrød med mange kerner.
En lille salat af blandet salatblade, feta og mandler.
Et par skiver honningmelon.
To hjerte chokolade trøfler til dessert.

En simpel og hurtig brunch som stadig smagte lækkert ♥

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar