Fødselsdag
Drikke

Varm kakao bar

Varm kakao bar

Vi har holdt endnu en fødselsdag for William. Tredje og sidste omgang 6 års fødselsdag for i år. Nu er han også blevet fejret i stor stil af både børnehaven, familie og venner.

I børnehaven delte William kagemand ud, og da vi havde familien på besøg til ridderfest, fik vi pitabrød og i stedet for lagkage, havde jeg bagt banan cupcakes.
Da vi i mandags havde venner og deres børn på besøg, fik vi lasagne med råkost til og hvidløgsflutes. Jeg kunne ikke rigtig finde på en god dessert og havde ikke lysten eller tiden til at bage. Derfor blev det til varm kakao med bland selv toppings eller kaldet varm kakao bar.

William var rigtig begejstret for ideen om varm kakao bar, og jeg havde inden fødselsdagen talt med ham om de forskellige toppings, som der skulle være. Da jeg satte skålene frem på bordet, råbte William til de andre børn, nu åbner mor kakao butikken :-)

Det var et stort hit hos både børn og voksne, så jeg vil helt sikkert lave varm kakao bar igen en anden gang. Måske til fødselsdag – men det kunne også egne sig godt til en familie-kom-sammen eller julefrokost med børn.

Varm kakao bar

Varm kakao bar

Varm kakao bar

Varm kakao bar

Varm kakao bar

Varm kakao
Mini marshmallows
Candy canes (bismarck stokke)
Flødeskum
Softice
Chokoladeknapper af hvid chokolade
Chokoladeknapper af mørk chokolade
Oreo’s
Marengs
Vaffelrør

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar