Fødselsdag
Drikkevarer

Varm kakao bar

Varm kakao bar

Varm kakao – en opskrift med kakao mælk.

En varm kakao bar – en hyggelig lille idé til fødselsdag eller når der kommer gæster.

Vi har holdt endnu en fødselsdag for William. Tredje og sidste omgang 6 års fødselsdag for i år. Nu er han også blevet fejret i stor stil af både børnehaven, familie og venner.

I børnehaven delte William kagemand ud, og da vi havde familien på besøg til ridderfest, fik vi pitabrød og i stedet for lagkage, havde jeg bagt banan cupcakes.
Da vi i mandags havde venner og deres børn på besøg, fik vi hjemmelavet lasagne med råkost til og hvidløgsflutes. Jeg kunne ikke rigtig finde på en god dessert og havde ikke lysten eller tiden til at bage noget selv. Derfor blev det til kakao mælk med bland selv toppings, flødeskum og softice.

William var rigtig begejstret for ideen om kakao bar, og jeg havde inden fødselsdagen talt med ham om de forskellige toppings, som der skulle være. Da jeg satte skålene frem på bordet, råbte William til de andre børn, “nu åbner mor kakao butikken” :-)

Det var et stort hit hos både børn og voksne, og det så ud til at alle hyggede sig med at lave deres egen varm kop kakao. Så jeg vil da helt sikkert lave varm kakao bar igen en anden gang. Måske til en anden fødselsdag – men det kunne også egne sig godt til en familie-kom-sammen om efteråret eller til julefrokost med børn.

Længere nede i teksten kan du se, hvad der var i vores kakao-bar.

kakao mælk

varm cacao

Fødselsdag

hjemmelavet varm kakao

Til Williams varm kakao bar var der:

Varm kakao
Mini marshmallows
Candy canes (rød/hvide bismarck stokke)
Flødeskum
Softice
Chokoladeknapper af hvid chokolade
Chokoladeknapper af mørk chokolade
Oreo’s
Marengs (kys i hvid og lyserød)
Vaffelrør med kakaocreme

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar