Vandmelonsalat med feta og rødløg
Salat

Vandmelonsalat med feta og rødløg

Vandmelonsalat med feta og rødløg

Vandmelonsalat med feta og rødløg en en af mine yndligs-sommersalater.
Den er så dejlig frisk, og så er den både nem, simpel og hurtig at lave. Vi fik salaten sammen med kylling og brød, som jeg havde lavet på grillen. Blandingen vandmelon, feta og rødløg kan måske umiddelbart godt lyde lidt underlig, men det smager virkelig godt sammen. Jeg plejer at drysse vandmelonsalaten med ristede pinjekerner og til sidst pynte med mynte. Jeg ved, at der er mange som laver salaten med basilikumblade, og det er også godt, selv om jeg synes, den smager bedst med mynteblade ;-)

Jeg er sikker på, at vi kommer til at få vandmelonsalat rigtig mange gange hen over denne sommer. Specielt hvis det gode sommervejr holder. I de seneste mange uger har jeg næsten kun lavet nemme og hurtige retter, og i sidste uge blev det til kød på grillen fem gange! Det er så nemt med en gasgrill lige at smide noget på grillen, og så lave en god salat til.

Flere opskrifter med vandmelon: 
Vandmelonjuice
Frugt pizza

Vandmelonsalat med feta og rødløg

Vandmelonsalat med feta og rødløg

Antal 4 personer

Ingredienser

 • 1 lille kernefattig vandmelon
 • 150 g feta
 • 1 rødløg
 • Pinjekerner + lidt salt
 • Mynteblade

Sådan gør du

 • Skær vandmelonen ud i små passende stykker og kom dem ned i et fad eller en skål.
  Skær rødløget ud i helt bittesmå tern og kom dem ud over vandmelonen sammen med fetaen. Jeg har smuldret fetaen, men den kan også skæres ud i tern.
  Rist pinjekerner på en tør pande til de har fået lidt farve. Drys fint salt hen over pinjekerner og lad dem køle af inden de hældes over salaten.
  Pynt vandmelonsalaten med mynteblade inden den spises.
  Salaten kan godt holde sig frisk til dagen efter, selv om den er blandet sammen. Jeg spiste resterne til frokost, og der var den stadig god.

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar