Vandmelonjuice
Drikkevarer

Vandmelonjuice

Vandmelonjuice

Lørdag formiddag spiste vi sen morgenmad sammen alle fire. Vi havde fået æg af min storebror, som jeg lavede til røræg. Min bror og hans familie har høns i deres have, og af og til er vi så heldige at få en bakke æg af dem. Sammen med knækbrød og lunt røræg fik vi iskold og frisk vandmelonjuice. Vandmelonen var vi faktisk så heldige, at vi også havde fået. En af vores naboer på vejen kom forbi med en kæmpe vandmelon, så der var både til juice og stykker af vandmelon til om eftermiddagen.

Tidligere har vi mest lavet smoothies, da vi ikke havde en juicemaskine. Men nu har Søren fået en juicer i fødselsdagsgave, så der er kommet gang i juice-produktionen herhjemme. Jeg er nok mest til de milde juicer som denne med ikke så mange ingredienser. Søren blander en helt masse, og så kan han godt lide at bruge ingefær, som jeg ikke er så pjattet med.

Denne her juice er i alt fald mild og sikkert en som både store og små ville kunne lide. Hvis du gerne vil have den meget sød kan citronsaften undlades, eller du kan nøjes med at tilsætte en lille smule.

Vandmelonjuice

Vandmelonjuice

Vandmelonjuice

Antal 2 glas

Ingredienser
 

  • 15-16 jordbær
  • 500 g vandmelon uden kant
  • Citronsaft

Sådan gør du
 

  • Rens og skyl jordbærrene. 
    Skær kanterne af vandmelonen og skær den ud i mindre stykker. Kom frugten ned i juicepresseren og tilsæt citronsaft efter smag. 
    Stil vandmelonjuicen på køl eller i fryseren så den bliver dejlig kold, inden den skal drikkes.
Har du prøvet denne opskrift?Følg med på Instagram eller send en kommentar nederst på siden

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar