Vandmelon is
Snack og sødt

Vandmelon is

Vandmelon is

Jeg har sammen med Malte lavet de her små vandmelon is. De består blot af små stykker af vandmelon skåret ud i firkanter, og så er der sat en ispind i træ ind i melonen. Efterfølgende er vandmelon-isene lagt i fryseren og bag efter er de dyppet i mørk chokolade og drysset med kokos.

Hvis du ikke er til mørk chokolade, kan du i stedet bruge mælkechokolade til dine vandmelon is. Jeg kan så godt lide mørk chokolade og gerne med et højt kakaoindhold, så det er ofte den chokolade vi har på lager. Jeg brugte en ske til at smøre chokoladen på en frosne melon. Det størkner super hurtigt, så de små ispinde kan nydes med det samme.

Vandmelon ispinde.

Ispindene er ispinde i træ som er købt på nettet. Dem har vi brugt et par gange, når vi har lavet hjemmelavede ispinde. Der kan også bruges sugerør eller ispinde i plastik. Pas på med ikke at skære vandmelon stykkerne for smalle, for så kan det være svært at sætte pinden fast.

Se flere tips og billeder under opskriften.

Vandmelon is

Ingredienser

 • Vandmelon
 • Mørk chokolade eller mælkechokolade
 • Kokos
 • Ispinde

Sådan gør du

 • Skær det antal stykker vandmelon ud som du skal bruges.
  Kom forsigtigt en ispind i hvert stykke. Melon stykkerne må ikke være for smalle, så har pinden svært ved at sidde fast.
  Kom melon-ispindene i fryseren i en beholder eller i fryseposer. Lad dem blive i fryseren i et par timer eller kun enkel times tid. Så bliver de rigtig kolde - men uden at være gennem frosne.
  Smelt lidt chokolade i mikroovnen og dyp eller smør chokoladen på isene med en ske.
  Drys lidt kokos hen over chokoladen.
  Nyd den kolde melon med det samme.
vandmelon
vandmelon ispind

Vandmelon.

I stedet for vandmelon kan du også lave isene med honningmelon, galia melon eller gul vandmelon. Vi kan faktisk lide alle slags melon her hjemme, så jeg vil da prøve med en gul melon næste gang. Kold melon (og melon generelt) læsker så skønt, og det er da lige, hvad vi har brug for i denne varme. 30 grader er der i dag, og det forstætter vist i de kommende dage.

Prøv også: de her lækre kiwi-ispinde med chokolade. Endnu en god frugt-is som kan spises af både store og små.

Følg med her:
Du du meget velkommen til at følge min Facebook side og Instagram profil. Begge steder deler jeg links til de nyeste post og opskrifter, så snart de er på bloggen.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar