Trælegepladsen i Brønshøj
Legepladser og gratis oplevelser, Udendørs aktiviteter

Trælegepladsen i Brønshøj

Trælegepladsen i Brønshøj

For et par weekender siden mødtes vi med et hold venner og deres to jævnaldrende børn på trælegepladsen i Brønshøj. Vi havde medbragt sandlegetøj, løbecykel, tæpper og lidt drikkevarer og snacks. Vi var rigtig heldige med vejret, da solen stod højt og strålede fra en klar lyseblå himmel.

Mere præcist ligger legepladsen på Vestvolden ved Mørkhøjvej. Legepladsen ligger tilbagetrukket fra vejen, og legeredskaberne er lavet af træ. Her er både hængekøjer, legehus, balancepæle, rutsjebane, gynger og meget mere. Der er masser af græsplæne til at cykle eller lege på, en stor sandkasse og så er der flere bænke med borde samt en overdækket bænk, hvor man har mulighed for at sidde og spise.

Trælegepladsen i Brønshøj

Trælegepladsen i Brønshøj

Trælegepladsen i Brønshøj

Trælegepladsen i Brønshøj

Trælegepladsen i Brønshøj

Trælegepladsen i Brønshøj

Snacks med på legepladsen

Vi havde taget lidt blandet snacks med. Gulerods- og agurksestænger, rosiner, kiks, hummus og ristet rugbrød. Især vores ældste dreng var begejstret for, at vi havde taget mad med, og han sagde fuld af begejstring, “næste gang skal vi tage rigtige madpakker med”. Han elsker at lege ude, og alt hvad der minder det mindste om skovtur eller picnic, er lige ham. Han har altid været ude-barn, og det ser ud til, at lillebror også bliver det.
Her i denne weekend må se at få pakket alt legetøjet ud af skuret, så vi og drengene kan komme ud og nyde det skønne vejr.

Et sikkert tegn på at foråret er her, den sødeste lille mariehøne…

Trælegepladsen i Brønshøj

Min anmeldelse af trælegepladsen i Brønshøj

Vi har ikke været så gode til at benytte os af offentlige legepladser. I weekenderne tager vi ofte ud på ture eller går ud i vores egen have. Men denne eftermiddag var virkelig hyggelig både for os og børnene og skal helt sikkert gentages. Drengene nød at kunne lege et nyt sted, og at de havde venner at tumle med. Der blev bygget en sandborg, gynget, cyklet, løbet og leget i stor stil.

Vi var på legepladsen i tre timer, og herefter kørte vi hjem med to trætte – men glade børn, som var meget klar til et bad :-)

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar