Sommermad
Kage og dessert

Tilbehør til koldskål

Tilbehør til koldskål

Til denne skønne hjemmelavet koldskål med vaniljesukker og citron  fik vi lækkert tilbehør. Egentlig drikker vi og børnene også ofte koldskål uden at det behøver at være som en rigtig dessert. Men når det er luksus udgaven af koldskål, eller det serveres som en dessert for gæster, må det gerne være ekstra godt!

Så jeg havde lavet koldskål med hjemmelavede kammerjunkere, fine lyserøde mini marengs, hvid guf, skiver af friskt frugt og hakket mørkt chokolade. Det smagte virkelig godt, og vores gæster var meget enige ;-)

Hvordan spiser I koldskål hjemme hos jer?
Kom meget gerne med flere tips og ideer til koldskål og tilbehør til koldskål. 

Tilbehør til koldskål

Tilbehør til koldskål:

Frugt
Fx. jordbær og bananer. Det smager også rigtig godt med blåbær eller hindbær, men favoritterne her hjemme er jordbær og bananskiver.

Mørk chokolade
Som barn fik jeg koldskål med banan og mørk chokolade, når der rigtig skulle hygges. Det er nok også derfor, at jeg også synes, det smager godt som voksen. Min far var rigtig god til at lave koldskål, og vi spiste tit koldskål med tilbehør på sommerdage.

Hjemmelavede kammerjunkere
Det smager virkelig så meget bedre med hjemmelavede kammerjunkere, end dem man kan købe i butikkerne. De bliver søde og sprøde og med den skønneste smag af vanilje.

Lyserød mini marengs
Som en ekstra ting havde jeg også lavet små søde og lyserøde mini marengs. De er meget nemme at lave og udover koldskål, kan de også anvendes på kager eller til børnefødselsdag.

Hjemmelavet guf 
Sådan en skefuld hjemmelavet guf ovenpå iskold kærnemælkskoldskål smager såååå godt. Det kan virkelig anbefales ;-)

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar