Test af Toms EKSTRA Mørk pålægschokolade
Samarbejde

Test af Toms EKSTRA Mørk pålægschokolade

Test af Toms EKSTRA Mørk pålægschokolade
Det sker ikke hver dag, at et bud ringer på døren med en pose med nybagte boller
og chokolade ♥

Sidst på eftermiddagen fik jeg leveret en pose med Toms nye pålægschokolade som hedder Toms EKSTRA 70% kakao. Sammen med pålægschokolade var også fem små nybagte rugbrødsboller, et brev og opskrift på bollerne.

Jeg citerer her fra brevet:
“Den lille, fine plade 4 gram Toms EKSTRA 70 % pålægschokolade har en fin profil i forhold til de ti nye kostråd:
Variation og den rette mængde kalorier er nøgleordet til sund kost. Og netop derfor sætter myndighederne med de ti nye kostråd fokus på, at også pålæg skal varieres. Kødpålæg er fint til mange ting, hummus og avokadomos er godt til andet og pålægschokolade noget tredje. Alle tre dele kan indgå i varieret kost”, forklarer Hanne Juul, autoriseret klinisk diætist fra Kostklinikken SOVI, og fortsætter: ”Det vigtige er at fokusere på en kost med en god balance mellem protein, kulhydrat, fedt, fibre og salt. En god fordeling med begrænsning af sukker og hurtige kulhydrater er med til at stabilisere vores insulin og vores blodsukker – og når det er stabilt, føler du dig mere mæt, og så falder du ikke så nemt i sukkerfælden.  ½ skive rugbrød med pålægschokolade giver mindre sukker og kulhydrat end en rugbrødsmad med figenpålæg ”.  Hanne Juul er, sammen med læge Bjarne Stigsby, forfatter til bogen ’Spis dig Rask’, hvor fokus er på en kost, der holder dig mæt, sørger for, at dit blodsukker er stabilt, og forebygger bl.a. diabetes-2, træthed, PCOS, depression og overvægt.”

Test af Toms EKSTRA Mørk pålægschokolade
Her til aften har vi smagt  både bollerne og pålægschokoladen og begge dele smagte skønt. Pålægschokoladen har en dejlig intens smag af kakao, samtidig med at den er blid. En pålægschokolade der efter min mening sagtens kan anvendes som en lille snack eller til en dessert. Stykkerne er tykke, så man kan for eksempel hakke dem i mindre stykker og spise dem sammen med frugt og græsk yoghurt.

Jeg har gemt en bolle hver til drengene som sover. I morgen kan de få en lille luksus torsdags-morgenmad med frugt, boller og pålægschokolade. Det er jeg sikker på vil vække begejstring.

Tak til Toms for den søde og lækre levering.
Dette indlæg er lavet i samarbejde med Toms.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar