Tapas til fødselsdag
Aftensmad

Tapas til fødselsdag

Tapas til fødselsdag

Til min fødselsdag for vores nærmeste familie – havde jeg lavet tapas. Et tapasbord flydt med små lækkerier som jeg tænkte, både ville være noget for børn og voksne. Jeg havde forberedt så meget af det, som jeg kunne om formiddagen, så jeg kunne have mest muligt tid sammen med gæsterne. Brødet og pizzasneglene havde jeg bagt i løbet af ugen og frosset ned, så de kun skulle lunes. Der er et par af retterne, som først kan laves lige inden. Men med planlægning i forvejen behøver det ikke at tage så lang tid at lave tapas.

Jeg har sikkert skrevet det i andre indlæg… Jeg er lidt af en planlægger, og jeg er tosset med lister ;-) Inden en fødselsdag skriver jeg en indkøbsliste, en rengøringsliste og en plan for selve dagen. På den måde begrænser vi stress mest muligt, og når de ting, som vi gerne vil nå.

Jeg har en enkel liste her på bloggen. En madplans skabelon som kan bruges til at lave en ugentlig madplan. Muligvis kommer der flere lister her på bloggen, det må tiden vise.

Længere nede i indlægget kan du se, hvordan tapasbordet så ud til min fødselsdag. Jeg har tidligere lavet en lidt mere italiensk/spansk inspireret tapas, som kan ses her.

Tapas til fødselsdag Tapas til fødselsdag Tapas til fødselsdag Tapas til fødselsdag

Tapas til fødselsdag

Flute
Hjemmebagte mini brød
Melon og parmaskinke
Broccolisalat
Pizzasnegle
Bananer med bacon
Brie, Port Salut og rejeost
Gulerods- og agurkestave
Cherrytomater og små snackpebre
Rød pesto
Hjemmelavet persillepesto
Oksespegepølse
Varm leverpostej
Små chorizo-pakker

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar