Soya mandler opskrift
Snack og sødt

Soyamandler

Soya mandler opskrift

Soya mandler – opskrift på ristet mandler. 

Den første gang jeg smagte soyamandler var hos min mands familie. Min svigerinde lavede dem til en fødselsdag som en snack til drinks og sodavand. De er meget meget enkle at lave, og så smager de super godt.

Lige for tiden spiser jeg enten dem eller mandler med salt som aften-snack sammen med lidt blandet frugt og grøntsager. Det gør, at jeg undgår at gå ombord i slik-skabet men alligevel får lidt at hygge-spise, når vi ser tv. Vi er gået i gang med at se White Collar på Netflix, men jeg synes altså ikke rigtig, at den fanger mig. Det er jo ikke som Orange is the new black :-) Vi må finder ud af, om vi fortsætter med at se den eller kan finde en anden…

Soyaristede mandler består af blot to ingredienser, og så tager de ikke mere end 5 minutter at lave. Nemt og hurtigt må man sige. Har du lyst til at lave andre mandler er her opskrifter på kakao- og lakridsmandler og ristede mandler med salt.

Soyamandler

Soyamandler

Antal 1 lille skål

Ingredienser

  • 3-3,5 spsk. soya
  • 200 g mandler

Sådan gør du

  • Hæld soya ud på en pande og tænd på høj varme.
    Hæld mandlerne ud på panden efter
    et halvt minuts tid og vend dem rundt i soyaen.
    Skru ned for varmen så den står på middel varme og vend rundt i mandlerne ofte. Når der ikke er mere soya tilbage på panden, er mandlerne færdige.

Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk

Følg med på Facebook og få besked når der er nye indlæg på Madling.dk 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar