Sommer tapas
Aftensmad, Frokost

Sommer tapas

Sommer tapas

Vi havde gæster i går til hygge, snak og leg i haven. Vi var yderst heldige med vejret, da solen skinnede hele dagen, og temperaturen sagde 29 grader. Heldigvis (kan man vel godt sige) blæste det også, så vi stadig kunne holde ud at sidde i haven, hvor jeg sammen med William havde dækket op. Jeg dækkede bordet til de voksne. og William dækkede børne-bordet med servietter, sugerør og pynt. Maden havde Søren og jeg forberedt det meste af inden gæsterne kom og menuen lød på sommer tapas.

Jeg synes, det er så hyggeligt med tapas, fordi vi så kan forberede små lækre retter. Der plejer at være et par af retterne som går igen, men derudover blander vi, efter hvad vi har lyst til og sæsonens grøntsager og frugt. En anden fordel ved tapas er, at man sidder længe ved bordet og spiser. Det passede lige til i går, hvor vi havde god tid til at snakke og sidde i haven og nyde vejret. Børnene gik lidt fra og til ved maden, og resten af tiden legede de på Williams værelse, så MGP og legede i haven.
Jeg synes, det er skønt at have små børn, men hold op hvor jeg også nyder den alder William og Malte har nu. De er blevet gode til at lege sammen men leger også tit ved siden af hinanden. Det giver plads til, at vi lettere kan nå nogle praktiske ting, og så giver det også mulighed for voksensnak, når der er gæster.

Sommer tapas

Sommer tapas

Sommer tapas

Herunder kan I se, hvad der var på bordet til vores sommer tapas. Jeg har tidligere lavet en lidt mere italiensk/spansk inspireret tapas og denne tapas til fødselsdag.

Sommer tapas

Broccolisalat
Lun leverpostej
Cocktailpølser med skoleagurk og cheerytomater på pind
Koldhævede boller og rugbrød
Jordbær
Vores favorit øko spegepølse
Brie og pikant ost med rødløg og peberfrugt
Vinduer og gul vandmelon
Chorizo i tomat med hvidløg
Dadler med bacon
Ærtetoppe
Vand med isterninger citron og lime

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar