Softice lavet på yoghurt og mælk. En lækker og frisk dessert, som kan nydes uden dårlig samvittighed. Toppet med et stykket hakket mørkt sukkerfri chokolade.
(Isis laver en ganske udmærket mørk belgisk chokolade.)
Softice’en kan også sagtens laves på andre bær fx hindbær eller blåbær.
Serveres iskold med ske eller sugerør.
Opskrift på “Softice af yoghurt”
0,5 dl græsk yoghurt eller ddv yoghurt
2 dl minimælk
Sødemiddel
En håndfuld frost jordbær
Et stykket sukkerfri mørkt chokolade
Fremgangsmåde
Jordbær, yoghurt og mælk blendes sammen. Smag til med sødemiddel og hæld det op i et glas. Hak chokoladen og kom det på toppen af “softicen”.
Tip
Ønskes der en tykkere konsistens, kan man skifte noget af mælken ud med mere yoghurt.
Mængde
1 person
Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.
Ingen kommentarer