S’mores på grillen

S'mores på grillen

Vi har allerede brugt vores grill meget her i det skønne sommervejr, som vi har haft i maj måned. Vi har grillet hjemmelavet pizza, spyd med kylling og grøntsager, og så har vi lavet s’mores på grillen.

Hvis ikke du kender s’mores, så er du gået glip af noget virkelig lækkert ;-)
S’mores er en “sandwich” som laves ud af to kiks, og så er der marshmallows og chokolade i midten. De kan laves i ovnen, på bål eller som vi gjorde det på grillen.
Det smager noget så skønt, når chokoladen og skumfiduserne smelter, og så giver kiksene mere sødme og knas udover at de holder sammen på fyldet.

Se også disse opskrifter til grillen:
Hjemmelavet pizza på grillen
Grillede majs med hvidløgssmør og parmesan
Grillspyd med kylling, chorizo og grøntsager
Grillede bananer med skumfiduser og chokolade

S'mores på grillen

S'mores på grillen

S’mores kan både laves i ovnen, på bål eller grillen. Inden de kommes på grillen pakkes de forsigtigt ind i stanniol. Stanniolen skal ikke presses rundt om kiksene, for så kommer fyldet til at hænge for meget fast. 

S'mores på grillen

Opskrift på s’mores på grillen

8 store kiks fx. Digestive
4 kæmpe marshmallows (jeg har købt dem i Tiger)
4 stykker mørk chokolade

4 stykker stanniol

Fremgangsmåde

Skær chokoladen ud i fire passende stykker og læg et stykke chokolade og en skumfidus mellem to kiks. Læg hver s’more på et sykke stanniol og pak det forsigtigt rundt om. Der skal være plads og luft mellem kiksene og stanniolen, så stanniolen skal ikke presses rundt om kiksene og fyldet.

Læg stanniol-pakkerne på grillen i et par minutter til chokoladen er smeltet og skumfiduserne er blevet bløde. Kig til dem undervejs så de ikke får for meget varme.

S’mores nydes imens de er stadig er lune og gerne udendørs ;-)

Mængde

4 personer

Følg Madling.dk på Facebook – Instagram – Bloglovin’.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.