mango smoothie opskrift
Drikkevarer

Smoothie med mango og banan

mango smoothie opskrift

Smoothie med mango og banan – en nem og virkelig lækker mango smoothie opskrift.

En god og cremet smoothie med mango og banan. Den er nem og hurtig at blende sammen og kan både drikkes til morgenmad, som et mellemmåltid eller en sundere dessert.

Vores børn kan så godt lide smoothies, og i lange perioder lavede vi smoothies flere gange om ugen. Så kom der en længere stund uden hjemmelavede smoothies, og nu er vi begyndt at lave det igen. Det er jo faktisk så nemt og en god måde at få brugt rester at forskellig frugt og grønt på.

En rest overmodne bananer er perfekte til smoothies. Hvis I ikke kan nå at spise bananerne inden de bliver for bløde, kan du skære dem i skiver og komme dem i en frysepose. Så er de nemme og lige til at tage op til kage, morgenmaden eller smoothie.

Mango banan smoothie

I denne smoothie med mango har jeg brugt frossen mango i tern, et par små lidt overmodne bananer, koldt vand og a38 med hindbær. Du kan også bruge en hvilke som helst anden yoghurt med eller uden frugt, som du bedst kan lide. Smagen kommer selvfølgelig til at være en smule forskelligt, men jeg er sikker på, at den stadig bliver god. Vi har tit a38 enten neutral eller med frugt, så det er ofte en af dem, som jeg bruger til smoothies.

I din mango banan smoothie kan du også tilsætte lidt honning eller sirup, hvis du synes, at den skal være sødere. Jeg synes, at vores blanding blev helt tilpas sød og så god og frisk. Vi fik smoothien til weekendens morgenmad sammen med rundstykker.

Jeg tror også, at det kunne smage godt med en mango ananas smoothie, så den må jeg lave næste gang. Jeg tror faktisk at vi har frossen ananas-tern i fryseren, så de er da oplagte at bruge.

Mango smoothie kan også spises som en sund dessert med en ske. Hvis der ikke tilsættes så meget vand bliver smoothien tykkere og kommer til at minde om blød og cremet is. Perfekt til en aftenstund hvor man trænger til lidt lækkert eller til lun sommerdag.

Læs også: jeg har samlet mine smoothie opskrifter her.

smoothie med mango

Smoothie med mango og banan

Antal 5 glas

Ingredienser

  • 600 g frossen mango i tern
  • 2 små bananer
  • 1,5 dl koldt vand
  • 4 dl a38 med hindbær eller anden yoghurt med eller uden frugt

Sådan gør du

  • Hæld vand og yoghurt ned i bunden af blenderen. Det er lettere at blende ingredienserne sammen, når væsken er nederst.
    Kom mango og bananerne i blenderen. Bananerne kan lige hakkes groft først. Blend det hele godt sammen til det har en passende konsistens.
    Hæld smoothien i glas og nyd den imens den er kold.
Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar