Smoothie
Drikkevarer

Smoothie med jordbær, banan og appelsin

Smoothie med jordbær, banan og appelsin

Når min morgenmad skal være enkel og sund, så plejer jeg at lave et par spejlæg med grøntsager til og så en smoothie. Min favorit smoothie som jeg nok aldrig kan blive træt af, er smoothie med jordbær, banan og appelsin. Det er basis frugter, som vi næsten altid har i køleskabet og fryseren, og det er nemt lige at “smide” dem i en blender.

Det er sjældent, at jeg søder mine (vores) smoothies, og hvis jeg gør, plejer jeg at bruge ren vaniljepulver. Men jeg kan godt lide, når de bare smager af frugt, og jeg synes denne her smoothie, er sød nok i sig selv.

Det smager selvfølgelig allerbedst, når jordbærrene er friske. Men når de på denne årstid stadig er hårde og uden så meget smag, så bruger jeg frosne jordbær.

Vil du se flere af mine opskrifter på smoothies?

Smoothie med jordbær, banan og appelsin
Smoothie med jordbær, banan og appelsin

Smoothie med jordbær, banan og appelsin

Antal 1 person

Ingredienser

 • 1 lille banan
 • 100 g frosne jordbær
 • 1 appelsin
 • 1 dl vand

Sådan gør du

 • Kom jordbærerne ned i en sigte og hæld kogende vand over dem. Kom dem ned i en blender sammen med bananen. Skær appelsinen over og pres saften ud af den ned i blenderen. Tilsæt vand og blend det hele godt rundt. 
  Drik smoothien med det samme eller stil den på køl til den skal drikkes.

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

 • Svar L. Weygaard 5. marts 2015 at 05:13

  Den skal jeg lave, jo før jo bedre. Tak for mange gode ideer.

  • Svar Mie 5. marts 2015 at 09:44

   Tak for de søde ord og hils :-)

  Skriv din kommentar