Smoothie
Drikkevarer

Smoothie med gulerod og appelsin

Smoothie med gulerod og appelsin

En nem opskrift på smoothie med gulerod og appelsin.

Sammen med et spejlæg og grøntsager fik jeg denne flotte smoothie med gulerod og appelsin til morgenmad. Jeg kan rigtig godt lide juice med gulerod. Så derfor tænkte jeg, at det også kunne smage godt i en hjemmelavet smoothie.

Alene den orange farven gør, at den ser lækker, appetitlig og indbydende ud, synes jeg. Jeg kommer til at tænke på forår og sommer og bliver i godt humør. Jeg elsker mad med farver, og kunne ikke forestille mig selv at spise farveløs mad eller at servere det for min familie. Både Søren og jeg kan lide de fleste grøntsager og frugt, og jeg synes også, at børnene er gode til spise grønt. Nogen gange kan det næsten være svært at få William til at spise kød til aftensmaden. Han sidder meget gerne og hapser grøntsager fra skålene på bordet.

Opskriften på gulerods smoothie er ganske simpel og kræver blot få ingredienser. Jeg har ikke tilsat ingefær eller lignede, da det ikke falder i min smag. Men jeg har hørt fra flere som er glade for ingefær, at det skulle egne sig rigtig godt i juice og smoothies.

Sørg for at blende smoothien godt på grund af de grove gulerødder. Efter den er blendet færdig smager det godt, hvis du tilsætter en masse isterninger. Jeg synes i alt fald bedst om, at den er helt kold.

Hvad er din yndlings smoothie, og har du prøvet at lave grøntsagssmoothie?
Det kunne godt være, at jeg skulle til at gøre mig lidt mere i smoothies med grøntsager. Jeg plejer mest at lave smoothies med frugt og gerne søde smoothies med friske bær.

Her kan du se en samling over alle mine opskrifter på smoothie

Smoothie med gulerod og appelsin

Smoothie med gulerod og appelsin

Antal 1 person

Ingredienser

  • 2,5 gulerod
  • 3 appelsiner
  • 1 dl koldt vand
  • Isterninger

Sådan gør du

  • Skæl gulerødderne og skær dem ud i mindre stykker og kom dem ned i en blender. Skræl appelsinerne og skær også dem ud i stykker inden de kommes i blenderen. Tilsæt koldt vand og et par isterninger inden det hele blendes sammen.
    Denne her smoothie skal blendes lidt længere tid end mine andre smoothies med frugt på grund af gulerødderne. Det afhænger selvfølgelig af, hvor kraftig en blender du har, men med min blender måtte jeg lige give smoothien 1-2 minutter længere end normalt.

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar