Små pizzaer med chorizo og parmesan

Små pizzaer med chorizo og parmesan

Jeg har lavet små pizzaer med chorizo og parmesan. Dejen er den sædvanelige dej som jeg har oftest bruger, når jeg skal lave pizzadej. Det er en dej som er nem at arbejde med, og så synes jeg at den er god og enkel. Der bliver 6 små pizzaer ud af opskriften. Bunden på pizzaerne er til den tykke side lidt som en deep pan pizza. Hvis man hellere vil have bunden tynd, kan dejen i stedet deles i 8 dele.

Pizzaerne kan godt fryses. Det plejer jeg næsten at gøre med alle de pizzaer, som jeg laver. Jeg synes det er rart, at der er lidt på lager i fryseren, og så kan vi bruge dem til Williams madpakke, frokost i weekenden eller en dag hvor aftensmaden skal gå hurtigt.

Flere pizzaer: pizza med ostekant og kødbollerhjemmelavet pizza med oksekød og basilikumhjemmelavet pizza på grillen og grillede pizzaboller til madpakken.

Små pizzaer med chorizo og parmesan

Opskrift på små pizzaer med chorizo og parmesan

1 x nem pizzadej – giver 6-8 små pizzaer

Tomatsovs:
390 g hakkede tomater
0,5 tsk havsalt
2 tsk oregano
1 tsk timian
0,5 lille fed hvidløg

Topping:
170 g chorizopølse
300 g revet mozzarella
Parmesanost
Frisk basilikum

Fremgangsmåde

Kom lidt mel ud på bordet og del dejen i 6 stykker som rulles ud til små pizzaer.

Bland alle ingredienserne til tomatsovsen sammen i en skål og rør sovsen sammen. Fordel tomatsovsen ud på pizzaerne med en ske. Kom sovsen helt ud til kanten i et jævnt tyndt lag og drys revet mozzarella hen over pizzaerne.

Tag skindet af chorizopølsen og skær den ud i skiver som lægges på pizzaerne.
Bag pizzaerne på to plader med bagepapir i en forvarmet ovn.
Bagetid: 18-20 minutter ved 225° (varmluft).

Inden pizzaerne spises kommes der tynde skiver af parmesanost og friske basilikumblade på.

Mængde

6 små pizzaer med chorizo og parmesan

Følg Madling.dk på Facebook – Instagram – Bloglovin’.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.