Små pizza-trekanter med ost og pepperoni

Små pizza-trekanter med ost og pepperoni

Så blev det hverdag igen for os. Juleferien er slut og William har første dag i skolen igen og Malte i børnehaven. Det er nok to trætte drenge, jeg får hjem i eftermiddag. Det er altid hårdt at komme i gang igen efter ferie. Det er da også lige til at blive træt af det her vejr! Det regner, blæser og er stadig mørkt trods det er formiddag. De skulle ellers have lovet snevejr, men det tegner da ikke lige til at blive nu. Jeg vil ellers meget hellere have sne. Så bliver det hele så lyst, og jeg synes også at det hygger.

Inden julen lavede jeg små pizza-trekanter med ost og pepperoni til Williams madpakke. Jeg kom dem i fryseposer med clips på og så i fryseren. Så kan jeg nemt og hurtigt tage en lille pizza op af fryseren, når jeg laver madpakke til William. Han har smagt de små pizza-trekanter, så de er blevet godtkendt ;-) Jeg varmede to af pizzaerne til drengene som de fik til eftermiddagsmad. Men William kan også godt lide kold pizza, så derfor får ha også pizza-trekanterne med i madpakken.

Se også: fuldkorns-pizzastænger – madpakkeboller med skinke og ost og mini bananbrød uden sukker.

Små pizza-trekanter med ost og pepperoni

Små pizza-trekanter med ost og pepperoni

Små pizza-trekanter med ost og pepperoni

Opskrift på små pizza-trekanter med ost og pepperoni

550 g færdigkøbt pizzadej eller du kan lave den selv – nem pizzzadej

Tomatsovs:
200 g tomatpuré på glas
0,5 tsk groft salt
0,5 tsk timian
1 tsk oregano

Fyld:
0,5 rød peberfrugt
80 g mini pepperoni (jeg har brugt den fra Hanegal som er en blanding af okse og svinekød)
200 g revet mozzarella + 50 g til topping
Friske basilikumblade

Fremgangsmåde

Kom lidt mel ud på køkkenbordet og rul pizzadejen ud med en kagerulle.
Dejen skal måle cirka 45 x 55 cm.

Rør tomatpuréen sammen med krydderierne og smør den ud på pizzadejen.
Drys osten (200 gram) ud over tomatsovsen og kom pepperonierne, stykker af peberfrugt og basilikumbladene på.

Skær tre vandrette linjer i pizzadejen og fire lodrette så der bliver 12 stykker pizzadej.

Fold hvert stykke pizzadej over til kanten, så alle 12 stykker danner en trekant.
Luk trekanterne sammen ved at bukken pizzadejen langs kanten ned under bunden af dejen.

Læg forsigtigt de 12 pizza-trekanter over på to bageplader med bagepapir.
Drys ost (50 gram) på pizzaerne og bag dem i en forvarmet ovn.

Bagetid: cirka 16 minutter ved 200° varmluft. Byt eventuelt om på pladerne undervejs, hvis de øverste pizzaer har fået mere varme end de nederste.

Mængde

12 små pizza-trekanter med ost og pepperoni

Følg Madling.dk på Facebook – Instagram – Bloglovin’.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *