Små indbagte pizzaer med spaghetti og kødsovs
Aftensmad

Små indbagte pizzaer med spaghetti og kødsovs

Små indbagte pizzaer med spaghetti og kødsovs

Små indbagte pizzaer med spaghetti og kødsovs – de er noget så lækre!
Jeg har lavet dem med en rest spaghetti og kødsovs, som vi havde tilovers efter aftensmaden. Normalt ville vi nok have kommet resterne i fryseren eller spist dem til frokost, men denne gang blev det tryllet om til disse skønne små indbagte pizzaer.

Når vi bestiller pizza, eller jeg laver hjemmelavet pizza på grillen eller pizzaboller, så vil drengene altid havde pepperoni på. Søren er mest til indbagte pizza og gerne calzone med spaghetti og kødsovs. Den er William så gået hen også er blevet fan af, så da han så, at jeg havde bagt den hjemmelavet udgave blev han ret glad. Han roste dem så meget, og sagde flere gange “dem kan jeg rigtig gode lide mor”!
Jeg var også selv yderst tilfreds med dem, og kødsovsen som jeg brugte til pizzaern var super god. Ikke fordi der var gjort det store ud af den, jeg var vist bare heldig lige at ramme en rigtig god smag. Osten som jeg har brugt er en rest skæreost, som jeg skar ud i nogle tykke skiver.

Små indbagte pizzaer med spaghetti og kødsovs

Pizzadej (enten hjemmelavet eller i købe udgaven), ketchup og krydderier, et par små tykke skiver ost, kogt spaghetti og en rest kødsovs. Så er der de lækreste små indbagte pizzaer.

Flere pizza opskrifter: små pizzaer med æg og baconhvid pizza med kartoffel og rosmarinpizzastænger med pepperoni og små pizzaer til madpakken.

Små indbagte pizzaer med spaghetti og kødsovs

Små indbagte pizzaer med spaghetti og kødsovs

Små indbagte pizzaer med spaghetti og kødsovs

Små indbagte pizzaer med spaghetti og kødsovs

Antal 8 stk.

Ingredienser
 

Fyld:

  • 8 spsk. ketchup
  • Oregano
  • Timian
  • En smule groft salt
  • 240 g ost (hel eller revet ost)
  • 150 g kogt afkølet spaghetti
  • 350 g kold kødsovs

Sådan gør du
 

  • Kom en smule mel ud på køkkenbordet og rul dejen ud.
    Smør ketchup ud på dejen og drys med oregano, timian og salt.
    Skær dejen ud i 8 firkanter og læg et stykke ost på hver del dej.
    Klip spaghettierne lidt korte med en saks og læg spaghetti på hver firkant.
    Slut af med at komme kødsovsen på og fold herefter de fire hjørner på hvert stykke dej sammen så de mødes på midten. Tryk “lukningen” sammen og vend pizzaerne om med “lukningen” mod bordet.
    Kom bagepapir på en plade og sæt de indbagte pizzaer på pladen.
    Bag pizzaerne i midten af ovnen i en forvarmet ovn.
    Bagetid: 18-20 minutter ved 200 grader varmluft.
Har du prøvet denne opskrift?Følg med på Instagram eller send en kommentar nederst på siden

Følg Madling.dk på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar