Små indbagte pizzaer med serrano, pesto og parmesan
Aftensmad

Små indbagte pizzaer med serrano, pesto og parmesan

Små indbagte pizzaer med serrano, pesto og parmesan

Små indbagte pizzaer med serrano, pesto og parmesan er super lækre og nemme at lave. Du kan enten lave dejen til pizzaerne selv, men en færdigkøbt dej kan også sagtens bruges. Efter dejen er rullet ud, skal der lidt grøn pesto på, serranoskinke (eller parmaskinke) og tynde stykker af parmesanost. Derefter skal pizzaerne en tur i ovnen, og så er der de lækreste små indbagte pizzaer med fyld.

De små indbagte pizzaer kan spises til frokost eller aftensmad med en god salat til.
De kan bruges som tilbehør til suppe, eller som appetizer/forret, når man har gæster.
Der kan pizzaerne enten skæres ud i mindre stykker eller laves i en midre størrelse.

Jeg synes, at pizzaerne smager bedst varme, og ikke så godt kolde i en madpakke.
De kan dog godt gemmes på køl til dagen efter, og så lunes inden de skal spises.

Små indbagte pizzaer med serrano, pesto og parmesan

Pizzaerne inden bagning med fyldet på. Herefter skal de foldes og lukkes godt og så i ovnen. Jeg har brugt serranoskinke men andre typer skinke, vil sikkert også smage godt.

Se også: små indbagte pizzaer med spaghetti og kødsovs – pizzastænger med pepperoni og små pizza-trekanter med ost og pepperoni.

Små indbagte pizzaer med serrano, pesto og parmesan

Små indbagte pizzaer med serrano, pesto og parmesan

Små indbagte pizzaer med serrano, pesto og parmesan

Små indbagte pizzaer med serrano, pesto og parmesan

Antal 8 stk.

Ingredienser
 

Fyld:

  • 8 spsk. (cirka 170 gram) basilikum-pesto – Jeg har brugt den fra Urtekram
  • 90-100 g serranoskinke
  • 75 g parmesan

Sådan gør du
 

  • Kom en smule mel ud på køkkenbordet og rul dejen ud.
    Skær dejen ud i 8 firkanter og kom pesto på hver del dej. Kom derefter seranoskinke på og så tynde skiver af parmesanost. Jeg plejer at bruge en kniv eller en skrællekniv til at lave stykkerne med.
    Fold de fire hjørner på hvert stykke dej sammen så de mødes på midten. Tryk “lukningen” sammen og vend pizzaerne om med “lukningen” mod bordet.
    Kom bagepapir på en plade og sæt pizzaerne på pladen. Bag de små indbagte pizzaer i midten af ovnen i en forvarmet ovn.
    Bagetid: 17-18 minutter ved 200 grader varmluft.
Har du prøvet denne opskrift?Følg med på Instagram eller send en kommentar nederst på siden

Følg Madling.dk på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar