Små chorizo-pakker

Små chorizo-pakker

Der har været stille her på bloggen i nogen dage på grund af sygdom og ikke mindst alle problemerne med at mit indhold fra bloggen, var blevet kopieret (stjålet) til et andet domæne. Mere om det kan læses på min Facebook side eller på Instagram.
Jeg håber, at der er kommet styr på det. Den falske side er i alt fald blevet lukket ned, så nu kan jeg forhåbentlig koncentrere mig om at skrive og lave mad igen.

Til min fødselsdag forrige weekend fik vi tapas. Jeg kunne ikke rigtig finde på en god idé til, hvad vi skulle have at spise. Så den endte med en masse små retter, og så blev det til tapas bord. Et par af retterne var nye, og andre af dem havde jeg lavet flere gange før.

En af de nye små retter var disse små chorizo-pakker. De består gangske enkelt af chorizo som er pakket ind i butterdej og drysset med blå birkes. Butterdejen er købt færdig, så det tog ikke mange minutter at få dem sat i ovnen. De blev gode og så fine ud på tapasbordet sammen med de øvrige små retter.

Chorizo-pakkerne egner sig godt til tapas, men de kan også bruges som en lille forret eller appetizer inden maden.

Små chorizo-pakker

Små chorizo-pakker

Antal 24 stk.

Ingredienser

  • 200 g chorizopølse
  • 1 pakke optøet butterdejsplader (6 plader)
  • Mælk til at pensle med
  • Blå birkes

Fremgangsmåde

  • Skær hver plade butterdej ud i 4 stykker. Læg et stykke chorizopølse på hver af stykkerne og pak butterdejen rundt om chorizopølsen. Pensl pakkerne med lidt mælk og drys med birkes inden de sættes i ovnen.
    Bagetid: cirka 10 minutter ved 200 grader.

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.