Slagter Stig – Støberiet
Børnevenlige restauranter

Slagter Stig – Støberiet

Slagter Stig – Støberiet

I Stege på Møn ligger restaurant Slagter Stig – Støberiet. Det er både en almindelig slagter og en restaurant i et. Det helt særlige ved denne restaurant er, at man selv går ud og vælger kød i slagterdisken. Derefter får man det ønsket kød tilberedt og serveret ved det bord, hvor man sidder i restauranten. Sammen med kødet kan man få buffet og tap-selv drikkevarer.

Vi spiste på Støberiet i forbindelse med vores påskeferie på møn, hvor vi boede i Feriecenter Klintholm Marinapark. Der er cirka 18 minutters kørsel fra feriecentret til byen Stege, hvor man finder Slagter Sten.

Restauranten

Restauranten er i sig selv en oplevelse. Fra indgangen træder man ind i en overdækket gårdhave med hyggeligt indrettet træborde og stole. Blomster og stearinlys på bordene. Pynt på væggene og flere små charmerende kroge som ender ud i flere værelser.

I det værelse hvor vi sad var der vitrineskabe på væggene med fine glasting, et gammelt vægur, malerier og en masse pynt. Det var som at træde tilbage i tiden og ind i en hyggelig gammel stue med en rar og rolig stemning.

Slagter Stig – Støberiet

Slagter Stig – Støberiet

Slagter Stig – Støberiet

Malte optaget af at kigge på menukortet i den fine og nostalgiske stue.

Slagteren

Udvalget i slagteren var rigtig fint. Her kunne fx. vælges hotwings, andebryst, pølser, kalkun, mørbrad og engelsk bøf. Til de modige var der kænguru, zebra og krokodille!
Søren og jeg bestilte hver en bøf og til drengene kyllingespyd og kyllingebryst.

Efter kødet var udvalgt blev det grillet for os og serveret i den stue, hvor vi sad.

Slagter Stig – Støberiet

Slagter Stig – Støberiet

Var det noget med en zebra steak eller en krokodille filet? ;-)
Der var et dejligt bredt udvalg i slagteren. Både til de modige og ikke modige (som os). 

Slagter Stig – Støberiet

Slagter Stig – Støberiet

Buffeten

Buffeten med tilbehør var forholdsvis lille men med et helt tilpas udvalg. Salaterne var indbydende og spændende, og der var flere forskellige slags dressinger, dip og tilbehør til. Der var også kartofler, pommes fritter, majs og sovs til buffeten og lunt nybagt brød.

Jeg ved ikke om restauranten laver det hele selv fra bunden, eller om de bestiller noget af det udefra. Men det smagte hjemmelavet, og det var en rigtig rart at se så meget friskt og appetitligt mad.

Fra væggen kunne vi selv tappe drikkevarer med en nøgle-magnet som registrerede, hvor meget der skulle betales. Det virkede smart og fungerede som det skulle.

Slagter Stig – Støberiet

Slagter Stig – Støberiet

Slagter Stig – Støberiet

Slagter Stig – Støberiet

Personalet

Personalet i slagteren og Støberiet var venlige. Især tjenerne ved bordet og buffeten var meget smilende og rare ved børnene.

I slagteren var der lidt stress på, fordi medarbejderen som stod der ude, både skulle betjene de kunder der købte kød til hjemmebrug, og de kunder som bestilte via restauranten. Han kunne nok godt have haft brug for en hjælpende hånd, men heldigvis var ventetiden ikke alt for lang.

Min anmeldelse af Slagter Stig – Støberiet

Jeg synes bestemt at Slagter Stig og Støberiet er et besøg værd, hvis man kommer
til Møn. Der er hyggeligt og anderledes. God mad og rar betjening.

Restauranten og maden er familievenlig og så har de også en fin lukket have med legeplads.

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar