Skumfiduser med saltkaramel og chokolade
Snack og sødt

Skumfiduser med saltkaramel og chokolade

Skumfiduser med saltkaramel og chokolade

Listen over slik som jeg godt kan lide er nok temmelig lang, da jeg har en ret sød tand ;-)
Jeg er glad for kager, alt der har noget med lakrids at gøre, salte ting og mørk chokolade!

Når jeg skal forkæle mig selv og hygge lidt ekstra, har jeg flere gange købt små pakker marshmallows fra Barú. De smager simpelthen så godt! Jeg har kun smagt dem med seasalt og caramel, men de andre varianter er sikkert også gode.
Det er virkelig en chokolade som jeg nyder og blandingen af skumfidus, saltkaramel og mørk chokolade er vidunderlig! Hver gang jeg har spist dem, har jeg gået med tanken om at prøve at lave dem selv. Jeg spekulerende på i noget tid, hvordan jeg skulle undgå at skumfidusen smeltede, når den varme chokolade kom på, men det viste sig dog slet ikke at skabe problemer.

Af to omgange kom jeg skumfiduserne i fryseren, og det gjorde, at de var kolde nok til at saltkaramellen og chokoladen ikke smeltede. Opskriften kan læses længere nede i teksten, og jeg kan godt love, at de smager skønt skønt!

Rigtig god weekend og forårdag :-)

Skumfiduser med saltkaramel og chokolade

Skumfiduser med saltkaramel og chokolade

Skumfiduser med saltkaramel og chokolade

Antal 15 stk.

Ingredienser

 • 15 store hvide skumfiduser (marshmallows)
 • Saltkaramel (den skal være køleskabskold)
 • 200 g mørk chokolade
 • En isterningebakke med store rum

Sådan gør du

 • Til opskriften skal der bruges saltkaramel
  Kom skumfiduserne ned i rummene i en isterningebakke. Jeg har brugt en isterningebakke af silikone, det vigtigste er dog, at der er store rum og plads til skumfiduserne. Kom dem i fryseren i 20 minutter.
  Kom en lag saltkaramel i den ende af skumfidusen som vender op. Der kan enten bruges en ske eller kniv til et smøre det på med. Kom skumfiduserne i fryseren igen – denne gang i 30 minutter.
  Smelt chokoladen i et vandbad og tag skumfiduserne ud af fryseren. Dyp dem en af gangen ned i chokoladen og sæt dem til at tørre på et stykke bagepapir.
  Når chokoladen er helt tør kommes skumfiduserne på køl i en bøtte med låg. Nydes helt kolde.

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

4 Kommentarer

 • Svar VenterPaaVinBlog 12. marts 2017 at 11:31

  Neeej, det ser jo ÅNDSVAGT godt ud :D Uhm

  – A

  • Svar Mie 13. marts 2017 at 10:48

   De er også virkelig lækre :-)

 • Svar Sine 8. december 2018 at 15:59

  Hvor køber man saltkaramel? De ser SÅ lækre ud??

  • Svar Mie 8. december 2018 at 16:17

   Tak :-)
   Saltkaramel har jeg selv lavet. Der er link til opskriften som det første under fremgangsmåden :-)

  Skriv din kommentar