Skovbaren Dyrehaven
Dyr og dyreparker, Julemarkeder for børn, Udendørs aktiviteter

Skovbaren Dyrehaven

Skovbaren Dyrehaven
Ren hygge og idyl. Sådan er der på Skovbaren som ligger i Dyrehaven.
Vi har været der før med vores ældste søn, og fik lyst til at tage på en tur der ud alle fire. Så med vores nykøbte trækvogn til drengene drog vi af sted ud i skoven.

Skovbaren ligger ved Kildesøen midt i Dyrehaven – ikke så langt fra Bakken. Der er en parkeringsplads cirka 15 minutters gang igennem skoven, og der er grus/sten-vej hele vejen der til. På vej til Skovbaren så vi en stor sø, og over alt var skovbunden dækket af blade i smukke orange efterårs-farver.

Skovbaren Dyrehaven
Skovbaren Dyrehaven
Skovbaren Dyrehaven
Hvad er Skovbaren?

Skovbaren er som ordet fortæller en udendørs “bar” midt i skoven. Fra Restaurant Piil & Co sælges lækre kolde og varme forfriskninger og mad. Der er en overdækket teresse med varme i loftet og lune tæpper på alle stolene. Derudover er der også et telt, hvor man selv kan grille den købte mad og hente tilbehør til maden.
De havde netop sat julebelysning op da vi ankom, og det så utrolig hyggeligt ud med alle de små lys som lyste op i skoven.

Maden

På Skovbaren kan man få hjemmelavet suppe med friskbagt brød, økologiske grillpølser med tilbehør, kage, pandekage, toast og økologisk flæskestegssandwich.
De har også et fint udvalg af drikkevarer blandet andet varm kakao, forskellige slags kaffe og økologisk saft fra Bornholm. Saften fra Bornholms Mosteri smager virkelig skønt, og jeg er især ret glad for den med rabarber. Menukortet som lå på bordene, lå på en træplade og passede perfekt ind i “skov miljøet”.

Drengene fik en pølse med brød, som vi selv grillede på grillen ved teltet. På Skovbaren får gæsterne selv lov at grille de lækre økologiske pølser, så her får man ikke en kedelig lunken pølse, som har ligge længe på en varmeplade. Min mand og jeg fik en flæskestegssandwich af en friskbagt grovbolle med øko gris, hjemmelavet agurkesalat og rødkål. Bollen var smurt med en grov sennep med lidt kraftig smag. Der var lige den rette mængden på, uden at det blev for meget.

Vi var der omkring lukketid, så vi kunne ikke også nå en pandekage. Pandekagerne er ellers temmelig gode, dem fik vi smagt, sidst vi var på Skovbaren. Det var en kold vinterdag, hvor det hele var dækket af sne.
Jeg har også en del billeder fra den dag, så måske laver jeg endnu et indlæg om den tidligere tur.

Skovbaren Dyrehaven
Skovbaren Dyrehaven
Skovbaren Dyrehaven
Skovbaren Dyrehaven
Skovbaren Dyrehaven
Skovbaren Dyrehaven
Min anmeldelse af Skovbaren

Stemningen på Skovbaren var super hyggelig. Det er en speciel følelse at sidde midt i skoven og kunne nyde naturen og den lækre mad. Personalet var venlige, smilene og imødekommende. Vi havde en rigtig hyggelig tur, og jeg tror faktisk ikke, at jeg har “en finger” at sætte på noget som helst af det. Skovbaren får derfor stor ros her fra og mine bedste anbefalinger.

På vej hjem fra Skovbaren

På vej hjem hørte vi pludselig noget pusle på vejen. Det var begyndt at blive mørkt, så vi kunne ikke helt se, hvad det var. Men midt på vejen kun få meter fra os gik en hjort stille og roligt forbi. Jeg forsøgte at nå at få taget et par billeder, men det var ikke helt let pga. mørket. Drengene sad helt stille i deres vogn og kiggede forundret på hjorten. Hvor heldig kan man være, lige at få sådan en skøn naturoplevelse med også.

Skovbaren Dyrehaven

Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Trille 14. december 2013 at 23:20

  Hej Mie!
  Lyder som godt udflugtsmål, tak! Jeg er meget interesseret I jeres vogn. Hvor er den købt? Kan du evt. skrive noget mere om den?

 • Svar Mie 14. december 2013 at 23:33

  Hej Trille
  Det var en rigtig god tur, vi var på der :-)
  Trækvognen er fra Jem og Fix. Det var ren tilfældighed, at vi så den, da vi var over for at købe noget helt andet. Jeg kan ikke huske, om vi gav 498 kr. eller 598 kr.
  Som du kan se, har den to sæder, og de kan vendes så de sidder på række eller mod hinanden. Spørg bare løs hvis du vil vide mere :-) Hilsner fra Mie.

 • Skriv din kommentar