Skinkehorn med ost
Brød og boller

Skinkehorn med ost

Skinkehorn med ost

Jeg laver tit hjemmebag og små snacks til Williams madpakke som disse skinkehorn med ost. Så er der lidt lækkert i madpakken og variation. Jeg ved, at William rigtig godt kan lide at få pizzasnegle, pølsehorn og skinke horn med, og det behøver ikke at tage så frygtelig lang tid at lave. Ofte køber jeg en pakke færdig dej, når vi har en travl uge, eller også laver jeg dem, når jeg alligevel er i gang med at bage pizzaer.

Jeg kommer altid hjemmebag til madpakken i fryseren, så jeg nemt kan tage det op, når madpakken laves. Hvis drengene får en pizzasnegl eller ligende om eftermiddagen, plejer jeg at lune dem, men det er jo ikke muligt i madpakken. William spiser dem med stor fornøjelse alligevel, ligesom han spiser kold pizza ;-)

Om blot få uger skal jeg til at lave madpakker til to børn, for så starter Malte i skole.
Det bliver så spændende, og han glæder sig virkelig meget! Vi har været så heldige, at han har fået mad i både vuggestuen og børnehaven, så nu må jeg til at finde ud af, hvad han godt kan lide at få med i madpakken.

Se også: Opskrifter og inspiration til madpakker og opskrifter på brød og boller.

Skinkehorn med ost

Skinkehorn med ost

Antal 14 stk.

Ingredienser

Pynt:

 • Mælk til at pensle med
 • Sesamfrø

Sådan gør du

 • Kom en smule mel ud på køkkenbordet og rul dejen ud til en cirkel.
  Kom osten ud over dejen og derefter skiverne af skinke.
  Skær dejen ud i 14-15 stykker med en skarp kniv eller et pizzahjul.
  Lav en lille kant (et buk) i den brede ende af dejen, så der er noget at holde på.
  Rul dejen sammen til horn. Læg skinkehornene på to plader med bagepapir og pensl dem med mælk og drys med sesamfrø inden de kommes i ovnen.
  Bagetid: 15-18 minutter ved 200 grader varmluft.

Følg Madling.dk på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar