Skabelon til ugeplan3
Skabeloner

Skabelon til ugeplan

Skabelon til ugeplan3

Skabelon til uge plan – en gratis ugeplans tavle.

Det kan godt være, at vi og børnene ikke har særlig mange planer “ud af huset” i denne tid. Men der er stadig en del, som vi skal få til at gå op herhjemme. Det er mit indtryk, at det er sådan i mange familier, og derfor har jeg lavet denne skabelon til ugeplan. Den er naturligvis gratis som alle mine andre skabeloner og kan nemt printes.

I de sidste par måneder er det ikke kun mig som har arbejdet hjemme men også Søren. Jeg synes, at vi har været gode til at finde arbejdsro hver for sig, og vi sidder også i hvert vores rum. Søren arbejder fra kontoret, og jeg sidder i stuen, hvor jeg har mit lille skrivebord med udkig til haven.

Det er sjældent, at vi spiser frokost sammen, da vi ofte ikke spiser på samme tidspunkt. Det kunne nu ellers have været hyggeligt, men det kan også tage for meget tid. Tid er nemlig stadig ikke det som vi har mest af. Vores børn møder i skole fra klokken 8.00 til 13.00 hver dag. Det vil sige, at de skal hentes klokken 12.45. Uanset hvor effektive vi måtte forsøge at være, er det en for kort arbejdsdag til at vi kan nå tingene.

Vi har prøvet at lave en aftale med børnene om, at de er sammen den første time, når de kommer hjem. Men det er ikke hver dag, at det går helt gnidningsløst ;-)
Så tager jeg over, og Søren arbejder videre og har møder fra kontoret. Sidst på dagen når han også har fri, kan vi gå i gang med de praktiske ting i huset, være sammen med børnene og lave mad sammen.
Det med mad sammen er noget nyt (eller forholdsvis nyt), da det tidligere har været sådan, at jeg har været i gang med aftensmaden, imens Søren har været på job eller på vej hjem.

Jeg håber at ugeplanen kan bruges?
Skabelonen kan enten genbruges, eller der kan printes en ny til hver uge. Hvis du ønsker at genbruge familie tavlen, kan du indsætte den i en ramme og skrive på glasset med en tusch som kan tørres af.

Du må rigtig gerne printe og dele den, alt det du har lyst til, men der må ikke ændres i designet.

Du kan hente og printe min skabelon til ugeplan her:
Hent ugeliste
Filen er en pdf fil som åbner op i et nyt vindue.

Følg meget gerne med på min Facebook og Instagram profil også. 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar