Skabelon til julegave-indkøb
Hobby og DIY, Skabeloner

Skabelon til julegave-indkøb

Skabelon til julegave-indkøb

Måske har du allerede købt julegaver, eller måske er du slet begyndt på det endnu? :-)
Selv er jeg godt i gang med at få købt årets julegaver, og jeg er da nået over halvvejs.
I vores familie er det sådan, at vi selv (forældrene) køber gaver fra nogle af bedsteforældrene. Vi køber også altid gaver til dem vi holder jul med og til den nærmeste familie. Derfor skal der købes en del julegaver, og det holder jeg bedst styr på ved at have en liste.

De af jer som har fulgt med her på bloggen i længere tid har nok opdaget, at jeg er fan af lister ;-)  Lister gør efter min mening tingene meget lettere og så er jeg fri for at skulle gå og have de ting i hovedet.

Hvis du har lyst til at bruge min skabelon til julegave-indkøb, kan du printe den her:
Hent skabelon til julegave-indkøb.
Filen er en pdf-fil som åbner op i et nyt vindue.

Rigtig god fornøjelse og shopping.

Hvert år laver jeg en skabelon til julegave-indkøb, med dem vi skal købe gaver til.
Jeg skriver, hvad vi vil købe og skriver derefter om gaven(erne) er købt.
Da vi køber langt størstedelen af gaverne på nettet, så har jeg også et felt der hedder “modtaget”. Der sætter jeg kryds, når gaven er købt i en fysisk butik eller er modtaget med posten.
I feltet “pris” skriver jeg hvad gaven har kostet, så vi har det til vores regnskab.
I det sidste felt sætter jeg kryds, når gaven er pakket ind. Der er en del online butikker som tilbyder indpakning, og der vælger jeg ofte at få gaven pakket ind. De resterende pakker vi selvfølgelig selv ind, og med listen er det nemmere lige at se igennem og tjekke hvilke gaver der mandler indpakning.

Navn → Gave → Købt → Modtage → Pris → Pakket ind

Hvis du har lyst til at bruge min skabelon til julegave-indkøb, kan du printe den her:
Hent skabelon til julegave-indkøb.
Filen er en pdf-fil som åbner op i et nyt vindue.

Rigtig god fornøjelse og shopping.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar